Kelderlekkage Alphen aan den Rijn

Kelderlekkage Alphen aan den Rijn laten oplossen

Heeft uw eigen woning of pand in Alphen aan den Rijn te maken met een kelderlekkage? Dan is het belangrijk dat deze snel wordt verholpen. De experts van Vochtstop hebben dit vlot voor u geregeld. Dat is maar goed ook, want een kelderlekkage waar niets aan wordt gedaan levert niet alleen schade, maar ook gezondheidsrisico’s op. Heeft u last van een kelderlekkage in Alphen aan den Rijn? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen dat de lekkage in uw kelder zo snel mogelijk wordt gedicht!

Onze werkwijze

Omdat water altijd het laagste punt opzoekt zijn vochtproblemen in kelders een veelvoorkomend probleem. Heeft u een kelderlekkage in Alphen aan den Rijn? Dan is het zaak om snel actie te ondernemen. Schakel dan zo snel mogelijk onze experts in, dan helpen we u zo snel mogelijk van uw vochtproblemen af.

De eerste stap is een visuele inspectie om erachter te komen waar het water precies vandaan komt. Gevolgd door enkele metingen voor de zekerheid. Op basis van onze bevindingen en calculaties stellen we voor u een overzichtelijke offerte op. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn. Wanneer u akkoord gaat gaan we snel aan de slag om uw kelderlekkage in Alphen aan den Rijn te verhelpen.

Kelderlekage alphen aan de rijn

Advies om kelderlekkage te voorkomen

Behalve een kelderlekkage komen ook andere vochtproblemen zoals condens en optrekkend vocht veel voor in kelders. Wij adviseren u graag over hoe u deze vochtproblemen in Alphen aan den Rijn kunt voorkomen en oplossen. Door bijvoorbeeld de isolatie te verbeteren en koudebruggen op te heffen kan worden voorkomen dat er condens in huis ontstaat. Maar ook het aanpassen van uw ventilatie- en stookgedrag kan een oplossing zijn. Wij denken graag met u mee en hebben alle oplossingen in huis om te voorkomen dat u in de toekomst last krijgt van een kelderlekkage in Alphen aan den Rijn.

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Kies in Alphen aan den Rijn voor onze vochtexpert

  Vochtstop biedt service van a tot z bij een kelderlekkage in Alphen aan den Rijn. Wij maken bij een kelderlekkage uw kelder weer waterdicht en kunnen u ook adviseren om vochtproblemen zoals condens en optrekkend vocht te voorkomen. Verder kunt u bij ons altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • 3 decennia aan ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Integrale aanpak
  • Eigen mensen

  Vochtwering in Wassenaar

  Contact opnemen met Vochtstop

  Wilt u in Alphen aan den Rijn een kelderlekkage laten verhelpen? Schakel dan vandaag nog de professionals van Vochtstop in. We helpen u snel van uw lekkage af en geven ook professioneel advies. Bel naar 015 516 06 12, stuur een e-mail naar info@vochtstop.nl of laat een bericht achter op ons contactformulier. Dan hoort u snel van ons.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!