Vochtwering: Zwamgroei

Vochtstop maakt een eind aan zwamgroei

Vochtproblemen kunnen leiden tot zwamgroei. En dan bent u verder van huis. Want de kelderzwam en de huiszwam veroorzaken veel schade aan alle houten bouwdelen. Wordt de zwam niet goed bestreden, dan kunnen zijn draden door het hele huis lopen. Zelfs door hele woonwijken. Vochtstop lost het op.

Zwam verwijderen en bestrijden

Vochtstop verwijdert en doodt de zwammen in de woning. Blijkt dat de zwam zich achter het pleisterwerk bevindt, dan hakken wij het weg en herstellen alles weer. Maar we bestrijden niet alleen zwamgroei, we onderzoeken ook waar het vandaan komt.

Zwammen en vochtproblemen onderzoeken

Tijdens een inspectie bekijken we de zwamgroei, maar vaak is een onderzoek nodig. Om de daadwerkelijke omvang van het probleem te overzien. Zo kunnen we uitgebreid de kruipruimte bekijken om te zien of de houten vloerdelen zijn aangetast door zwammen of houtrot door vocht. Waar komt het vocht vandaan? Lekkage? Een kapotte riolering of waterleiding? We onderzoeken alles en lossen vochtproblemen op. Want als vochtproblemen of houtrot niet goed wordt aangepakt, kunnen zwammen terugkeren.

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

Hulp nodig bij vochtwering in uw pand?

Vocht Stop heeft altijd 100% oplossingen. Neem contact op voor vragen Of voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Laat je gebouw inspecteren door de experts van Vochtstop en voorkom vochtproblemen zoals condens, schimmel of optrekkend vocht in je kelder, pand of schoolgebouw! Vochtstop biedt service van A tot Z en is pas tevreden als jij dat bent. Wij geven je graag advies op het gebied van vochtwering en helpen je met al je vocht gerelateerde vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek?