Lekke vloeren

Lekke vloeren maakt Vochtstop waterdicht

Vloeren hebben regelmatig te maken met vochtproblemen. Vochtschade en wateroverlast door scheuren, corroderende afvoerputten of verweerde vloer of oude coating van galerijvloeren en balkonvloeren. Of denk aan lekkage door scheuren, grindnesten of poreuze vloeren (zoals een gemetselde vloerconstructie) als het gaat om keldervloeren. Vochtstop maakt deze vloeren weer waterdicht.

Vochtprobleem opgelost

Voor lekke vloeren heeft Vochtstop de oplossingen in huis. Zo beheersen wij diverse injectietechnieken om het vochtprobleem op te lossen. Dit combineren wij met het aanbrengen van vochtbestendige vloeren in kelders (onder het maaiveld). Vloeren boven het maaiveld maar ook balkon- en galerijvloeren voorzien wij bijvoorbeeld van een coating. Wat voor uw lekke vloer de beste oplossing is, blijkt uit een inspectie.

Visuele inspectie vochtprobleem

Tijdens de visuele inspectie van de lekkage maken we foto’s en verrichten we metingen. In sommige gevallen is nader onderzoek nodig en boren we gaten om te kunnen bepalen hoe de vloerconstructie er uit ziet. Als dat nodig is bepalen we ook het grondwaterniveau. Lekke vloer? Nodig Vochtstop uit voor een inspectie!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

Hulp nodig bij vochtwering in uw pand?

Vocht Stop heeft altijd 100% oplossingen. Neem contact op voor vragen Of voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Laat je gebouw inspecteren door de experts van Vochtstop en voorkom vochtproblemen zoals condens, schimmel of optrekkend vocht in je kelder, pand of schoolgebouw! Vochtstop biedt service van A tot Z en is pas tevreden als jij dat bent. Wij geven je graag advies op het gebied van vochtwering en helpen je met al je vocht gerelateerde vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek?