Kelderlekkage

Een lekke kelder maken wij waterdicht

Water zoekt altijd het laagste punt op. Door grondwater en regenwater hebben veel kelders dan ook te maken met vochtproblemen. Een lekke kelder veroorzaakt veel schade. En is slecht voor het leef-, woon- en werkklimaat. Maar ook voor de constructie van het pand erboven. Gelukkig heeft Vochtstop alle oplossingen in huis.

Lekkage: gevaren voor gezondheid en constructie

Kelderlekkage kan ongezonde situaties als schimmel en zwamgroei opleveren. Zeer slecht om in te werken, wonen, leven. Maar een lekke kelder brengt ook de constructie in gevaar. Denk aan houtrot, lekkage door scheuren in wanden en vloeren of op in de aansluiting van muur en vloer. Om het vochtprobleem in de kelder gericht aan te pakken, is het belangrijk om te weten hoe de kelder is opgebouwd. Een betonnen kelderbak is bijvoorbeeld beter af te dichten dan een kelder met gemetselde wanden en vloeren.

Inspectie van de kelder

Met een inspectie en onderzoek brengt Vochtstop de kelderlekkage in kaart. Soms zijn er constructietekeningen die al een beter beeld geven van de opbouw. Hoe dan ook: met onze beproefde technieken maken wij kelders watervrij en waterdicht. Maak een afspraak voor een inspectie!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

Hulp nodig bij vochtwering in uw pand?

Vocht Stop heeft altijd 100% oplossingen. Neem contact op voor vragen Of voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Laat je gebouw inspecteren door de experts van Vochtstop en voorkom vochtproblemen zoals condens, schimmel of optrekkend vocht in je kelder, pand of schoolgebouw! Vochtstop biedt service van A tot Z en is pas tevreden als jij dat bent. Wij geven je graag advies op het gebied van vochtwering en helpen je met al je vocht gerelateerde vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek?