Vochtwering: Schimmelgroei

Vochtstop gaat schimmel te lijf

Schimmel in woningen zorgt voor een muffe lucht. Maar het risico op gezondheidsklachten als kortademigheid, astmatische klachten of zelfs longontsteking weegt veel zwaarder. Of wat te denken van huurders die naar de huurcommissie stappen, met alle gevolgen van dien. Gelukkig weet Vochtstop schimmelgroei op te lossen en te voorkomen.

Schimmel doden en voorkomen

Vochtstop doodt de schimmel met een speciale schimmeldoder. Maar dat niet alleen. We bepalen meteen wat de oorzaak van de schimmelgroei is, zodat we het kunnen voorkomen. Denk aan bouwkundige oorzaken als koudebruggen, vocht in de kruipruimte of gebrekkige ventilatiemogelijkheden. Die vochtproblemen lost Vochtstop graag op. Schimmelvorming kan ook komen door verkeerd stoken of ventileren door de bewoner. Ook hierin kunnen wij adviseren.

Hoe gaat het in z’n werk?

Vochtstop maakt een afspraak met de eigenaar of huurder voor een bezoek van de locatie. Is de oorzaak niet direct duidelijk? Dan is een inspectie noodzakelijk om tot een goed advies te komen. Samen met u helpen we schimmel het huis uit!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

Hulp nodig bij vochtwering in uw pand?

Vocht Stop heeft altijd 100% oplossingen. Neem contact op voor vragen Of voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Laat je gebouw inspecteren door de experts van Vochtstop en voorkom vochtproblemen zoals condens, schimmel of optrekkend vocht in je kelder, pand of schoolgebouw! Vochtstop biedt service van A tot Z en is pas tevreden als jij dat bent. Wij geven je graag advies op het gebied van vochtwering en helpen je met al je vocht gerelateerde vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek?