Vochtwering: Vocht doorslag

Steensmuren of spouwmuren kunnen te maken hebben met vochtdoorslag. Binnendringen vocht kan zorgen voor schade aan pleisterlagen of houtrot of de spouwankers aantasten. Waardoor de gevelconstructie instabiel kan worden. En dat is weer gevaarlijk voor de bewoners én de omgeving. Vochtstop komt te hulp.

Vochtprobleem aan de buitenkant

Vocht kan de gevel binnendringen na langdurige regen in combinatie met winddruk. Vochtstop stopt vochtdoorslag door bijvoorbeeld voegen en metselwerk te herstellen. Zijn er scheuren, dan injecteren wij die. Na de herstelwerkzaamheden is het vaak raadzaam de gevel te impregneren om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen. Ook dat verzorgen wij.

Vochtprobleem aan de binnenkant

Onze werkzaamheden houden niet op bij de buitenkant van de gevel. Restvocht en zouten kunnen namelijk leiden tot gevolgschade. Zo kan pleisterwerk worden aangetast. Vaak is het saneren van pleisterwerk noodzakelijk. Wij maken alles netjes van buiten én binnen.

Inspectie en vochtmetingen

Om het achterliggende probleem van binnendringend vocht te achterhalen, inspecteren we de gevel. We verrichten dan meteen vochtmetingen. Zo weten u én wij waar we aan toe zijn!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

Hulp nodig bij vochtwering in uw pand?

Vocht Stop heeft altijd 100% oplossingen. Neem contact op voor vragen Of voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Laat je gebouw inspecteren door de experts van Vochtstop en voorkom vochtproblemen zoals condens, schimmel of optrekkend vocht in je kelder, pand of schoolgebouw! Vochtstop biedt service van A tot Z en is pas tevreden als jij dat bent. Wij geven je graag advies op het gebied van vochtwering en helpen je met al je vocht gerelateerde vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek?