Vochtstop. Snel ter plaatse, snel resultaat

Geen vochtweringsproject gaat Vochtstop te ver. Wij zijn gewend complexe vochtvraagstukken op te lossen voor woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, architecten, vastgoedbeleggers, VvE’s en aannemers. Van vocht in de kelder of waterschade in garage tot een lekkend dak. Van zwamgroei in muren of lekke vloeren tot constructieve vochtproblemen aan balkon of galerij. Van één pand tot complete wijk. Vochtstop repareert alles en maakt alles vochtvrij en waterdicht.

Voor wie?

Thuis in vastgoed en vocht

Scholen, parkeergarages, appartementencomplexen, klassieke grachtenpanden, overheidsgebouwen, monumenten: deze objecten hebben elk hun uitdagingen als het om vochtwering gaat. En ook om het herstellen van de achterliggende constructie, metselwerk en pleisterwerk. Vochtstop heeft veel ervaring in dit soort panden en de manier waarop ze gebouwd zijn. We gaan voorzichtig te werk, herstellen en verbeteren op de juiste manier. Zodat uw object er niet alleen weer in optimale staat is, maar ook langdurig tegen vocht bestand.

Hulp nodig bij vochtwering in uw pand?

Vocht Stop heeft altijd 100% oplossingen. Neem contact op voor vragen Of voor een gratis kennismakingsgesprek.

Snel bij uw vochtprobleem

Vanuit ons kantoor in Rijswijk bedienen wij de regio’s Den Haag, Delft, Gouda, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Vochtstop is snel ter plaatse, en handelt snel. Ook bij noodgevallen. Bij alles wat we doen – vochtinspectie, kostenraming, advies of uitvoering en afwerking – geldt: ook de afspraken die we met u maken zijn waterdicht.

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek?