Over Vochtstop

Vochtstop Gaat Ver Voor U

Vochtproblemen als condens, lekkage of optrekkend vocht in uw kelder, pand of wijk zo snel mogelijk de deur uit. Daar staat Vochtstop voor. Want hoe eerder u actie onderneemt, hoe beperkter de waterschade. En vervolgschade als constructieve problemen of gezondheidsproblemen. Snel de problemen aanpakken zorgt dat u uiteindelijk bespaart op onderhoud. Vochtstop is een dynamische organisatie. Gewend snel te handelen.

Ervaring In Constructieve Vochtproblemen

Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring brengen wij constructieve vochtproblemen vlot voor u in kaart. Wij meten, detecteren en analyseren, zodat u weet waar het water vandaan komt. Denk aan een calcium carbid meting, lekdetectie of wateranalyse. Vervolgens leggen wij een helder plan van aanpak voor en een offerte. Vochtstop staat erom bekend mee te denken. Met u vooruit te denken. U kunt ervan op aan dat ons advies voor een bepaalde techniek ook echt bij uw specifieke geval past.

Hulp nodig bij vochtwering in uw pand?

Vocht Stop heeft altijd 100% oplossingen. Neem contact op voor vragen Of voor een gratis kennismakingsgesprek.

Inspectie, Advies, Begroting Én Uitvoering

Niet alleen zijn wij thuis in zeer complexe kostenramingen, ook de uitvoering van lastige projecten is bij onze vakbekwame mensen in goede handen. Injectietechniek, betonreparatie, voeg-, stuc- en schilderwerk: u heeft maar één aanspreekpunt voor vochtwering én de afwerking
ervan. Heb je verdere vragen over wat we precies voor je kunnen doen? Of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek?