Isoleren

Isoleren

Goede isolatie voorkomt vochtproblemen en verhoogt wooncomform

Veel vochtproblemen ontstaan door slechte of géén isolatie. Condensatie en schimmel op muren, vocht en stank die vanuit de kruipruimte de woning in trekken. Door gevels en vloeren goed te isoleren, voorkomt u dit soort problemen. Maar dat niet alleen. Het verhoogt ook nog eens het wooncomfort en zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing.

Isolatie van vloer en bodem

Niemand zit te wachten op koude, vochtige, muffe lucht die vanuit de kruipruimte de woning in trekt. Tocht en vocht verhogen de kans op schimmelgroei en zorgen voor ongezonde leefomstandigheden. Dat niet alleen. Kou, tocht en vocht laten ook de verwarming onterecht overuren draaien.

Isoleren en afsluiten

Door de vloer voorzien van isolatie en de bodem af te sluiten, houdt Vochtstop kou en vocht buiten. En stank. Het wooncomfort gaat omhoog, de energierekening omlaag. Afhankelijk van de ruimte tussen bodem en vloer zijn er diverse oplossingen mogelijk. Vochtstop zorgt altijd voor de maximale isolatie!

Weten welke manier van vloer- en bodemisolatie het best bij uw pand past? Neem contact op met Vochtstop!

100% waterdichtgarantie

Waterdicht en zoutbestendig pleisterwerk is een nette afwerking waar veel achter schuilt. Het is een dampregulerend systeem, een extra zoutbuffer en voorkomt oppervlaktecondensatie. De afwerking zorgt uiteindelijk voor een 100% waterdichtgarantie!

Meer weten over saneerpleisters? Neem contact op met Vochtstop!

Zout- en vochtbestendige saneersystemen

Muren boven het maaiveld (begane grond en hoger) kunnen te maken hebben met optrekkend vocht of waterschade. Vochtstop lost niet alleen de schade op of voorkomt het, we werken de muren ook af met een saneersysteem.

100% garantie

Hoe gaat Vochtstop te werk? Het pleisterwerk bikken wij tot een halve meter naast de schade af tot de kale stenen. Vervolgens brengen wij een drielaags zout- en vochtbestendige saneerpleister aan op de kale muur. Hierna werken wij alles netjes af met een gipslaag. Met dit saneersysteem zien de wanden er weer als nieuw uit, maar dat niet alleen. Wij garanderen voor 100% dat er geen vervolgschade optreedt na vochtschade of onze injecties. Mocht er na het drogen schade ontstaan, dan heeft u één partij waar u die garantie op kan verhalen.

Meer weten over onze zout- en vochtbestendige saneersystemen? Neem gerust contact op!

ONZE DIENSTEN

Onze werkwijze

Inspectie

Weten waar het water vandaan komt.

Onderzoek
vochtprobleem

Metingen voor meer zekerheid.

Calculaties en
offertes

Inzicht in kosten en risico’s.

Oplossen vochtprobleem

Vochtwering in professionele handen.

Condens

Neem contact op

Laat je gebouw inspecteren door de experts van Vochtstop en voorkom vochtproblemen zoals condens, schimmel of optrekkend vocht in je kelder, pand of schoolgebouw! Vochtstop biedt service van A tot Z en is pas tevreden als jij dat bent. Wij geven je graag advies op het gebied van vochtwering en helpen je met al je vocht gerelateerde vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    (Vereist)