De waterdichte technieken van Vochtstop

Elke kelder, parkeergarage of andere ruimte waar vochtwering belangrijk is, is anders. Dat geldt ook voor betonconstructies als de vloeren van een balkon of galerij. Om elke ruimte en constructie waterdicht te maken of te repareren hebben wij verschillende beproefde technieken in huis.

Technieken

Onze oplossingen en afwerking

Vochtstop is gespecialiseerd in injectietechnieken, maar is ook sterk in minerale betonreparaties, vervangen van kitvoegen, maken van nieuwe dilataties en saneerpleisterwerk. Ook maken we vloeren in vochtige ruimten en algemene ruimten in bijvoorbeeld appartementsgebouwen, scholen en overheidsgebouwen. Daarbij stemmen we de coating en afwerking af op uw specifieke situatie en wensen. Zodat niet alleen alles weer waterdicht is, maar ook oogt zoals u dat wilt

Ventilatie en isolatie

Vochtstop is er ook voor oplossingen op het gebied van ventilatie en isolatie. Soms treedt door hoge luchtvochtigheid en koudebruggen (denk aan balkons die doorlopen onder de vloer en voor koude vlakken binnen zorgen) condensatie op. Wij beheersen de technieken die de ventilatie en isolatie in bijvoorbeeld kelderboxen en kruipruimten verbeteren.

Neem onze technieken rustig door. Er is er altijd een die bij uw specifieke vochtprobleem past. Vragen? Neem contact op met Vochtstop!

Bekijk hieronder de technieken die wij gebruiken.

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek?