Voegconstructies

Voegconstructies

Voegconstructies in gevels en vloeren

Voegen van muren die aan vervanging toe zijn. Scheuren die de vloerconstructie kwetsbaar maken. Of ontbrekende voegen in vloeren, zodat ze kunnen gaan werken en er scheuren ontstaan. Vochtstop voegt scheuren, maakt bestaande voegen weer als nieuw en maakt nieuwe voegen.

Nieuwe voegen in bakstenen gevels

Het voegwerk van bakstenen gevels kunnen na verloop van tijd verzand of uitgespoeld raken. Met als gevaar dat het achterliggende metselmortel onbeschermd komt te liggen. Met alle gevolgen van dien als het regent. Vochtstop zorgt voor nieuwe voegen. En maakt de gevel weer waterdicht.

Nieuw voegwerk

Vochtstop hakt of slijpt de voegen van de gevels stofarm uit tot minimaal de voegbreedte. Vervolgens reinigen we de gevels en voegen we de bakstenen opnieuw. Wilt u het nieuwe voegwerk platvol, terugliggend of in knipvoeg? Wij beheersen alle technieken. En voegen helemaal zoals u dat mooi vindt.

Waterafstotende laag

Wilt u dat wij hierna de bakstenen gevel met een hydrofobeermiddel waterafstotend impregneren? Ook dat doen wij graag. Hierna kan de gevel er helemáál weer tegenaan.

Nieuw voegwerk in uw gevel? Maak een afspraak met Vochtstop!

Het voegen van scheuren in vloeren van monoliet

Een afwerkvloer van monoliet kan door krimp scheuren vertonen. En elke scheur in de vloer betekent risico op lekkage eronder. Vochtstop is ook dé partij om scheuren in monoliet vloeren te voegen. Zodat die erna weer netjes oogt én waterdicht is.

Zagen en voegen

In de scheur in de monoliet vloer maken wij een zaagsnede tot aan de constructieve vloer het monoliet. In de zaagsnede verlijmen wij een rubber voegprofiel, zodat de scheur gedicht is en de vloer weer kan werken.

Ook scheurvorming voorkomen

Geen scheur in de monolietvloer, maar wilt u ze voorkomen met dilataties? Ook die maakt Vochtstop. Vooral handig bij grote vloeroppervlakten, want die zijn extra gevoelig voor scheurvorming. Wij brengen graag dilataties aan, zodat er geen scheuren optreden en water dus niet vrij spel krijgt.

Scheuren in uw monoliet? Neem contact op met Vochtstop!

Vochtstop voegt garagevloeren

Betonvloeren in garages hebben veel te dragen. Veel te verduren. Niet alleen werkt het beton van nature. Het gewicht van voertuigen drukt op de vloer en ook rijden er nog eens banden over het materiaal. Een scheur is snel ontstaan, met als gevaar dat water de constructie eronder kan bereiken. Vochtstop voegt scheuren in garagevloeren. En voorkomt ze.

De werking van beton

Vochtstop weet hoe beton werkt, wat beton doet. Wij voegen scheuren in de betonvloer, maar brengen ook voegen aan die ervoor zorgen dat het beton kan werken en het gewicht van auto’s kan dragen. Door nieuwe voegen aan te brengen of door bestaande voegen weer helemaal klaar voor de toekomst te maken.

Voegoverbrugging tegen wieldruk

We maken voegen in betonnen vloeren, voorzien die van een rugvulling waardoor we de voeg kunnen vullen met kit. Om vervolgens een coating over de voeg aan te brengen. Afhankelijk van de situatie van uw garage en wensen komt daar weer een kunststof slabbe of RVS plaat overheen als voegoverbrugging die tegen een stootje kan.

Uw garagevloer laten voegen? Schakel Vochtstop in!

Kitvoegen en injecteren

Vloeren onder vochtige omstandigheden, zoals parkeergarages en natte kelders, hebben het door waterdruk extra zwaar. Door kitvoegen aan te brengen en dit te combineren met injectietechnieken, kan de vloer blijven werken én blijft die waterdicht.

Flexibel én waterdicht

Vochtstop maakt kitvoegen in de vloer en vullen die met kit. Daarna boren we er gaten in en injecteren die vervolgens onder hoge druk. Hierdoor ontstaat er een flexibele voegconstructie die zorgt dat de vloer kan blijven werken. En toch bestand is tegen waterdruk. Een ijzersterke en waterdichte constructie!

Uw vloer voorzien van waterdichte voegconstructies door kitvoegen én injectietechniek? Neem contact op met Vochtstop!

Kitvoegen en slabbe

Vloeren onder droge omstandigheden, zoals droge vloervelden en galerijvloeren, worden flexibeler en steviger met kitvoegen. Met deze voegen voorkomt u scheuren en dus de kans op lekkage. Vochtstop brengt zulke voegen aan in vloeren. Of verbetert bestaande voegen die aan vernieuwing toe zijn.

Flexibel, waterdicht én sterk

Hoe gaat het voegen in z’n werk? Vochtstop maakt een uitsparing in de vloer en vult deze met kit. Vervolgens brengen wij een slabbe aan die de voeg beschermt tegen bijvoorbeeld wieldruk. Zo ontstaat een vloerveld dat flexibel, waterdicht én sterk is.

Voegconstructies in droge vloerdelen? Schakel Vochtstop in!

ONZE DIENSTEN

Onze werkwijze

Inspectie

Weten waar het water vandaan komt.

Onderzoek
vochtprobleem

Metingen voor meer zekerheid.

Calculaties en
offertes

Inzicht in kosten en risico’s.

Oplossen vochtprobleem

Vochtwering in professionele handen.

Condens

Neem contact op

Laat je gebouw inspecteren door de experts van Vochtstop en voorkom vochtproblemen zoals condens, schimmel of optrekkend vocht in je kelder, pand of schoolgebouw! Vochtstop biedt service van A tot Z en is pas tevreden als jij dat bent. Wij geven je graag advies op het gebied van vochtwering en helpen je met al je vocht gerelateerde vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    (Vereist)