Saneerpleisters

Pleisterwerk

Pleisterwerk na injecties of waterschade

Met onder meer injectietechnieken lossen we vochtproblemen op. Maar we zorgen er ook voor dat de wanden netjes afgewerkt zijn en waterdicht. Dankzij onze saneerpleisters blijft vervolgschade na vochtschade uit. En kunnen wanden tegen vocht en/of zout.

Waterdicht en zoutbestendig pleisterwerk

Muren van ruimten onder het maaiveld (onder de begane grond), zoals kelders, hebben te maken met waterdruk en zoutbelasting. Vochtstop werkt deze ruimten af met een waterdicht en zoutbestendig pleisterwerk. Niet alleen oogt het netjes, saneerpleisters hebben ook nog eens vele voordelen.

Het saneerproces

Nadat we de muren hebben geïnjecteerd en het vochtprobleem hebben verhopen, bikken we de muren af en maken ze schoon met water onder hoge druk. Hierna behandelen we de wanden met een speciaal midden tegen zouten. Vervolgens branden we de muren waterdicht aan met tweelaags systeem, gevolgd door een gemodificeerd pleister op basis van trascement. Tot slot werken we het geheel af met een kalkmortel, want met gips mag nooit worden gewerkt in kelders.

100% waterdichtgarantie

Waterdicht en zoutbestendig pleisterwerk is een nette afwerking waar veel achter schuilt. Het is een dampregulerend systeem, een extra zoutbuffer en voorkomt oppervlaktecondensatie. De afwerking zorgt uiteindelijk voor een 100% waterdichtgarantie!

Meer weten over saneerpleisters? Neem contact op met Vochtstop!

Zout- en vochtbestendige saneersystemen

Muren boven het maaiveld (begane grond en hoger) kunnen te maken hebben met optrekkend vocht of waterschade. Vochtstop lost niet alleen de schade op of voorkomt het, we werken de muren ook af met een saneersysteem.

100% garantie

Hoe gaat Vochtstop te werk? Het pleisterwerk bikken wij tot een halve meter naast de schade af tot de kale stenen. Vervolgens brengen wij een drielaags zout- en vochtbestendige saneerpleister aan op de kale muur. Hierna werken wij alles netjes af met een gipslaag. Met dit saneersysteem zien de wanden er weer als nieuw uit, maar dat niet alleen. Wij garanderen voor 100% dat er geen vervolgschade optreedt na vochtschade of onze injecties. Mocht er na het drogen schade ontstaan, dan heeft u één partij waar u die garantie op kan verhalen.

Meer weten over onze zout- en vochtbestendige saneersystemen? Neem gerust contact op!

ONZE DIENSTEN

Onze werkwijze

Inspectie

Weten waar het water vandaan komt.

Onderzoek
vochtprobleem

Metingen voor meer zekerheid.

Calculaties en
offertes

Inzicht in kosten en risico’s.

Oplossen vochtprobleem

Vochtwering in professionele handen.

Condens

Neem contact op

Laat je gebouw inspecteren door de experts van Vochtstop en voorkom vochtproblemen zoals condens, schimmel of optrekkend vocht in je kelder, pand of schoolgebouw! Vochtstop biedt service van A tot Z en is pas tevreden als jij dat bent. Wij geven je graag advies op het gebied van vochtwering en helpen je met al je vocht gerelateerde vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    (Vereist)