Zwam onder de vloer

Zwam onder de vloer

Zwam onder de vloer zorgt voor schade

Zwam onder de vloer veroorzaakt veel schade aan alle houten bouwdelen in uw woning. Dat wilt u natuurlijk niet! Wanneer huiszwam of kelderzwam niet goed wordt bestreden, kunnen de draden ervan door het hele huis en zelfs door hele woonwijken lopen. Zwam onder de vloer wordt veroorzaakt door vochtproblemen. Vochtstop lost het voor u op. Hoe? Lees snel verder en ontdek het zelf.

Onderzoek naar zwammen en vochtproblemen

Als u last heeft van zwam onder de vloer helpt Vochtstop u graag. We bekijken niet alleen de zichtbare zwamgroei, maar gaan ook op onderzoek uit om de werkelijke omvang van het probleem in kaart te brengen. We gaan bijvoorbeeld de kruipruimte in en bekijken uitgebreid of houten vloerdelen zijn aangetast door zwammen, houtrot of vocht. En we kijken verder. Komt het vocht bijvoorbeeld van een lekkage, zoals een kapotte riolering of waterleiding? Want alleen door de oorzaak weg te nemen, kunnen vochtproblemen en houtrot goed worden aangepakt. Vochtstop onderzoekt alles en lost de vochtproblemen op, zodat de zwam onder de vloer niet zal terugkeren.

Zwam onder de vloer

Zwam bestrijden en verwijderen

Heeft u zwam onder de vloer in uw woning? Dan verwijdert en doodt Vochtstop ze. En we bestrijden de oorzaak, zoals een lekkage. Tijdens ons onderzoek bekijken we ook de muren van uw woning. Wanneer blijkt dat de zwam zich ook achter het pleisterwerk bevindt, hakken wij het weg en herstellen we alles weer netjes. Zo weet u zeker dat de zwam echt weg is.

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Voordelen Vochtstop

  Vochtstop verwijdert zwam onder de vloer graag voor u. Ook als u zwammen op andere plekken vindt, staan onze experts natuurlijk voor u klaar. Wij doen uitgebreid onderzoek en bestrijden en verwijderen de zwam. Wanneer u kiest voor Vochtstop, ervaart u de volgende voordelen:

  • 100% oplossingen
  • 100% maatwerk
  • Integrale aanpak
  • Service van A tot Z
  • Eigen mensen
  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg

  Zwam onder de vloer

  Vochtstop inschakelen

  Laat uw woning inspecteren door de experts van Vochtstop en bestrijdt zwam onder de vloer tijdig. Vochtstop biedt volledige service en is pas tevreden wanneer u dat bent. Wij helpen u ook graag op het gebied van vochtwering en helpen u met al uw vocht gerelateerde vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!