Vochtwering voor VvE’s en woningcorporaties

Vochtwering in VvE’s en woningcorporaties

Schimmel, lekkage en condens in je pand? Vochtstop!

Ben je helemaal klaar met de schimmel, condens, lekkage en optrekkend vocht in de woningen die jij beheert als VvE of woningcorporatie? Bel dan naar Vochtstop! Inmiddels hebben we al meer dan 30 jaar ervaring met vochtwering voor VvE’s en woningcorporaties en kunnen ook jouw pand waterdicht houden. Als VvE heb je een grote verantwoordelijkheid richting je huurders. Zorg dus dat je vochtbestrijding in orde is. Op die manier heb jij er ook het minste werk aan! Door de hulp van Vochtstop in te schakelen, ben je in een mum van tijd verlost van de vochtproblemen. Wil je meer informatie over de diensten die wij aanbieden? Neem contact op met Vochtstop!

Vochtwering voor woningcorporatie en VvE

In ieder pand kunnen zich vochtproblemen voordoen. Vooral in Nederland, waar het klimaat nu eenmaal vaak nat is, wordt er schade veroorzaakt aan panden die niet over de juiste vochtwering beschikken. Als VvE of woningcorporatie kun jij hier iets aan doen, voordat je huurders naar de huurcommissie stappen. Heb je te maken met vochtproblemen in je verhuurde panden en ben je op zoek naar goede vochtbestrijding? Dan ben je bij Vochtstop aan het juiste adres! Zo kunnen we een inspectiebezoek inplannen waarin we proberen te achterhalen waar de oorzaak van de vochtproblemen ligt. Eenmaal gevonden, gaan we aan de slag met het waterdicht maken van je pand. Voor meer informatie over vochtbestrijding, neem je contact met ons op.

Vochtwering voor VvE’s en woningcorporaties

Gemeenschappelijk belang van vochtwering

Vochtwering is een belangrijke zaak om in te investeren als VvE beheer. Het is namelijk in het gemeenschappelijke belang van je huurders dat zich geen vochtproblemen voordoen die de gezondheid van de inwonenden kan schaden. Voor betrouwbare vochtbestrijding in jouw panden schakel je Vochtstop in. Wij begrijpen de ernst van goede vochtbestrijding die je als VvE beheer of woningcorporatie voelt en dragen graag bij aan de algemene gezondheid van je huurders. Wil je meer weten over de manier waarop we dat doen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Profiteer van goede vochtwering en topservice

  Ben je als VvE beheer of woningcorporatie op zoek naar betrouwbare vochtwering voor de panden die je beheert? Dan ben je bij Vochtstop aan het juiste adres. Wij regelen alles van A tot Z met betrekking tot vochtproblemen! Andere redenen om voor Vochtstop te kiezen zijn:

  • 30 jaar ervaring
  • Altijd 100% maatwerk
  • Ontzorging van A tot Z
  • Integrale aanpak en goede nazorg
  • Gegarandeerde oplossing

  Vochtwering voor VvE’s en woningcorporaties

  Op zoek naar vochtwering voor VvE’s en woningcorporaties? Bel ons!

  Neem de verantwoordelijkheid als VvE of woningcorporatie en zorg ervoor dat jouw panden zijn voorzien van goede vochtbestrijding. Vochtstop biedt de middelen en technieken die je daarbij kunnen helpen. Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!