Vochtwering voor bouwbedrijven of aannemers

Vochtwering voor bouwbedrijven of aannemers

Vochtproblemen zijn verleden tijd met Vochtstop

Vochtwering is een van die dingen die vaak over het hoofd worden gezien door veel bouwbedrijven en aannemers. En dat is jammer, want een goede vochtwering zorgt niet alleen voor een gezondere leef- en werkomgeving, maar bespaart ook op de lange termijn op renovatie- en constructiekosten. Hebben gebouwen in jouw beheer bijvoorbeeld te maken met condensatie, schimmel of lekkage? Dan is het tijd om Vochtstop in te schakelen. Met meer dan 30 jaar zijn wij thuis in vochtbestrijding in allerlei vormen. Zo kunnen wij ook jouw bouwbedrijf helpen om je gebouwen vochtvrij te houden. Meer weten? Neem dan contact op met Vochtstop!

Goede bouwbedrijven investeren in goede vochtwering

Omdat we een integrale aanpak hanteren, kijken we niet alleen naar een tijdelijke oplossing voor vochtproblemen, maar onderzoeken we ook de mogelijkheden om vochtwering permanent te integreren in de constructie van je gebouwen. Ben je als aannemer geïnteresseerd in een goede en betrouwbare vochtwering? Kies dan voor Vochtstop, en wel om de volgende redenen:

 • 30 jaar ervaring
 • Altijd 100% maatwerk
 • Ontzorging van A tot Z
 • Integrale aanpak en goede nazorg
 • Gegarandeerde oplossing

Vochtwering voor bouwbedrijven of aannemers

Geen extra kosten dankzij vochtwering

Denk er eens over na: als alle gebouwen die je beheert een goed vochtwerend systeem zouden hebben, zouden ze minder last hebben van schimmel, lekkage of optrekkend vocht. Dit leidt automatisch tot een betere woon- en werkomgeving en veel minder reparatiekosten. Veel bouwbedrijven en aannemers krijgen hiermee een voorsprong op hun concurrenten! Schakel dus nu Vochtstop in om een ​​goede vochtbestrijding toe te passen in alle gebouwen die je hebt gebouwd of in de toekomst gaat bouwen. Bij Vochtstop bieden we geen tijdelijke oplossingen, maar 100% totaaloplossingen.

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Vochtproblemen vóór zijn als bouwbedrijf/aannemer!

  Je gaat er natuurlijk vanuit dat vochtproblemen niet zomaar ontstaan ​​als je een mooie constructie hebt neergezet. Toch leven we in een land dat vaak te maken heeft met natte weersomstandigheden, waardoor een goede vochtwering geen overbodige luxe is. Veel bouwbedrijven en aannemers zouden kunnen profiteren van de kennis en kunde van de specialisten van Vochtstop. Dus grijp nu je kans en voorkom die vochtproblemen met de preventieve technieken van Vochtstop! Wil je meer weten over wat onze dienstverlening voor jou als bouwbedrijf of aannemer kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  Vochtwering voor bouwbedrijven of aannemers

  Vochtwering voor jou als bouwbedrijf of aannemer? Bel nu!

  Als bouwbedrijf of aannemer is het verstandig om te investeren in een goede vochtwering. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!