Vochtwering Scheveningen

Vochtwering Scheveningen

oe vochtwering in Scheveningen vochtproblemen tegen kan gaan

Merkt u dat u vocht in uw woning in Scheveningen heeft? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan een vochtprobleem te wijten zijn aan de bouwconstructie, maar ook een slechte ventilatie kan vochtproblemen veroorzaken. Wat de oorzaak ook is, vochtproblemen kunnen voor flinke schade zorgen. Ze kunnen ze de pleisterlagen aantasten en zijn ze slecht voor het leef-, woon- en werkklimaat. Om vochtproblemen te voorkomen is goede vochtwering nodig. Vochtstop vertelt u graag wat wij voor u kunnen doen op het gebied van vochtwering in Scheveningen.

Mogelijke vochtproblemen

Steeds meer woningen en bedrijfspanden krijgen te maken met vochtproblemen. Ook in Scheveningen. Dit kan voor ongezonde situaties zorgen. Er kan namelijk schimmel- en zwamgroei door ontstaan. Maar ook de constructie van het pand kan door vochtproblemen in gevaar komen, bijvoorbeeld door houtrot of een lekkage door scheuren in wanden en vloeren. Daarom is het belangrijk dat u vochtproblemen in uw woning of bedrijfspand in Scheveningen voorkomt. Mogelijke vochtproblemen die kunnen optreden, zijn:

 • Condens
 • Lekke vloeren
 • Kelderlekkage
 • Optrekkend vocht
 • Vocht doorslag
 • Zwamgroei

Vochtwering Scheveningen

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Manieren van vochtwering in Scheveningen

  Vochtstop biedt u goede vochtwering in Scheveningen om vochtproblemen te voorkomen. U kunt kiezen voor:

  • Isoleren. Door uw woning of bedrijfspand in Scheveningen goed te isoleren, voorkomt u vochtproblemen. Slechte of géén isolatie kan namelijk zorg voor condensatie en schimmel op de muren, stank vanuit de kruipruimte in uw woning of vocht. Bovendien verhoogt isolatie het wooncomfort en bespaart u erdoor op uw energiekosten.
  • Dilataties en kitvoegen. Dilataties en kitvoegen zorgen ervoor dat uw vloeren en wanden sterk en waterdicht worden. Zo zullen ze minder snel scheuren en zijn ze vochtbestendig, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het ontstaan van vochtproblemen.
  • Voegconstructies. Scheuren in een vloer maken de vloer kwetsbaar. Daarom voegen wij scheuren, maken wij bestaande voegen weer als nieuw en maken wij nieuwe voegen.
  • Injectietechnieken en membraantechnieken. Met onze professionele injecties laten wij alles waterdicht achter. Voor elke ruimte, constructie en ondergrond is een andere injectiemethode geschikt. Hoge of lage druk, hars, membraan, etc. Wij weten wat het beste is voor uw woning.
  • Saneerpleisters. Tot slot kunt u ervoor kiezen om de muren van ruimten onder de begane grond, bijvoorbeeld uw kelder, af te laten werken met een waterdicht en zoutbestendig pleisterwerk. Deze ruimten krijgen namelijk veel te maken met waterdruk en zoutbelasting. Dankzij waterdicht en zoutbestendig pleisterwerk krijgen vochtproblemen geen kans meer.

  Vochtwering Scheveningen

  Contact met Vochtstop over vochtwering

  Wilt u vochtproblemen voorkomen door goede vochtwering in Scheveningen? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!