Vochtwering Noordwijk

Vochtwering Noordwijk

Het belang van goede vochtwering in Noordwijk

De regenbuien in Nederland worden almaar heviger. De stand van het grondwater wordt hoger. Hierdoor krijgen steeds meer woningen en bedrijfspanden in Noordwijk te maken met vochtproblemen. Denk aan optrekkend vocht, vocht doorslag, lekke vloeren of kelderlekkages. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Deze vochtproblemen kunnen namelijk ernstige schade aanrichten, bijvoorbeeld aan de pleisterlagen, maar ook voor het leef-, woon- en werkklimaat zijn vochtproblemen zeer slecht. Daarom is goede vochtwering in Noordwijk noodzakelijk. Vochtstop vertelt u graag meer over vochtwering en wat wij voor u kunnen doen.

Vochtproblemen

Ook in Noordwijk komen vochtproblemen steeds vaker voor. Dit is een groot probleem, want vochtproblemen kunnen hele ongezonde situaties opleveren. Zo kan er schimmel- en zwamgroei ontstaan. Maar ook de constructie kan in gevaar komen. Denk aan houtrot of een lekkage door scheuren in wanden en vloeren. Bekende vochtproblemen zijn:

 • Condens
 • Lekke vloeren
 • Kelderlekkage
 • Optrekkend vocht
 • Vocht doorslag
 • Zwamgroei

Vochtwering Noordwijk

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Vochtwering

  Om vochtproblemen in Noordwijk te voorkomen, is goede vochtwering nodig. Wij kunnen dit op een aantal manieren doen:

  • Isoleren. Door goede isolatie kunt u vochtproblemen voorkomen. Want slechte of géén isolatie kan zorgen voor condensatie en schimmel op de muren, vocht en stank die vanuit de kruipruimte uw woning in trekt. Isolatie verhoogt bovendien ook nog eens het wooncomfort en zorgt voor een flinke besparen op de energiekosten.
  • Dilataties en kitvoegen. Met dilataties en kitvoegen maken we de vloeren en wanden van uw woning in Noordwijk sterk en waterdicht. Hierdoor kunnen ze niet meer scheuren en zijn ze vochtbestendig.
  • Voegconstructies. Scheuren maken een vloer kwetsbaar. Daarom voegt Vochtstop scheuren, maakt bestaande voegen weer als nieuw en maakt nieuwe voegen.
  • Injectietechnieken en membraantechnieken. Een andere manier om vochtproblemen te voorkomen is door injectietechnieken. Elke type ruimte, constructie en ondergrond vraagt om een eigen injectie. Hoge of lage druk, hars, membraan, etc. Met onze professionele injecties laten wij alles waterdicht achter.
  • Saneerpleisters. Muren van ruimten onder de begane grond, zoals kelders, hebben te maken met waterdruk en zoutbelasting. Daarom kunt u deze ruimten het beste laten afwerken met een waterdicht en zoutbestendig pleisterwerk. Hierdoor krijgen vochtproblemen geen kans meer.

  Vochtwering Noordwijk

  Contact met Vochtstop over vochtwering in Noordwijk

  Wilt u vochtproblemen graag voor zijn? En alvast investeren in goede vochtwering in Noordwijk? Vochtstop staat voor u klaar! Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!