Vochtwering in Voorburg

Vochtwering in Voorburg

Schimmel, lekkage en condens in Voorburg? Vochtstop!

Wil je voorgoed af zijn van vochtproblemen in je pand(en) in Voorburg? Dan biedt Vochtstop antwoord! Vochtstop kun je inschakelen voor een breed scala aan veel voorkomende vochtproblemen, zoals schimmel, condens, lekkage, optrekkend vocht en zelfs voor je kelder waterdicht maken. Zo staan we graag voor je klaar in Voorburg en bieden we niet alleen een tijdelijke oplossing, maar blijvend resultaat. Dat doen we door maatwerk aan te bieden en zorgvuldig aan het werk te gaan. Doordat we bij Vochtstop al meer dan 30 jaar ervaring hebben op het gebied van vochtwering, kunnen we allerlei klussen aan. Door de hulp van Vochtstop in te schakelen, ben jij in een mum van tijd van je vochtproblemen in Voorburg af. Schakel Vochtstop in voor vochtwering in Voorburg. Bel Vochtstop, en zie je vochtproblemen als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Vochtstop lost vochtproblemen in Voorburg op

Door onze integrale aanpak garanderen wij een blijvend resultaat in je pand in Voorburg. Zo heb je niet meer te maken met allerlei vochtproblemen zoals schimmel, lekkage, condens of optrekkend vocht. Bij Vochtstop vinden we het belangrijk dat we niet alleen het probleem aanpakken, maar je ook adviseren hoe je vochtproblemen in de toekomst kunt voorkomen. Redenen om voor Vochtstop te kiezen zijn verder:

 • 30 jaar ervaring
 • Altijd 100% maatwerk
 • Ontzorging van A tot Z
 • Integrale aanpak en goede nazorg
 • Gegarandeerde oplossing

Vochtwering in Voorburg

De risico’s van optrekkend vocht

In Nederland hebben we vaak te maken met hevige regenval en natte weersomstandigheden die ervoor zorgen dat het grondwaterpeil stijgt en zich allerlei vochtproblemen voordoen. Zo ontstaat er bijvoorbeeld een lekkage, schimmel, condens of zelfs optrekkend vocht. Gelukkig is hier wel iets tegen te doen. Bij Vochtstop kunnen we ervoor zorgen dat je geen last meer hebt van optrekkend vocht, bijvoorbeeld door je kelder waterdicht te maken. Zo bieden we allerlei vochtwering in Voorburg aan die het beheer van je gebouw net een stukje makkelijker maken. Schimmel, condens, optrekkend vocht en andere nare vochtproblemen in Voorburg kunnen ervoor zorgen dat je gehele gebouw wordt aangetast. Vooral in publieke gebouwen als scholen, aannemers, woningcorporaties, gemeentes en overheden kan dit een groot risico vormen. Schakel dus nu Vochtstop in voor het herstel van optrekkend vocht en andere vochtproblemen in Voorburg.

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Voorkom condens in Voorburg met Vochtstop

  Wanneer je de eigenaar bent van een groter pand, heb je vast wel gemerkt dat op locaties waar de temperatuur verschilt (bijvoorbeeld ingangen en uitgangen) condens zich kan vormen. Condens lijkt onschuldig, maar kan op den duur ernstige vochtproblemen in Voorburg veroorzaken. Zo kan condens ervoor zorgen dat lekkage, schimmel en andere nare problemen zich voordoen. Om condens te laten verdwijnen, moet goed worden gekeken naar de vochtwering van je gebouw. Is deze wel helemaal in orde? Vochtstop komt graag bij je pand in Voorburg langs om te kijken wat er kan worden gedaan om de vochtwering te verbeteren, zodat condens, schimmel en lekkage geen kans meer maken. Wil jij ook zeker zijn van een gezonde werk- en leefomgeving? Schakel dan nu Vochtstop in voor vochtwering in Voorburg!

  Vochtproblemen vaststellen met metingen

  Bij Vochtstop kun je uitgaan van een totaaloplossing voor al je vochtproblemen. Zo leveren we altijd 100% maatwerk en werken we met precisie en vakmanschap. Niet voor niets staan we erom bekend dat we graag met je meedenken, maar ook verder denken. Zo doen we uitgebreide analyses van de staat van je gebouw en het type vocht waarmee je te maken hebt. Andere metingen die we doen zijn:

  • Kwantitatieve en kwalitatieve zout analyses in pleister- en metselwerk
  • Calcium carbide vochtmeting
  • Lekdetectie
  • Voeg hardheidsmetingen gevels
  • Wateropname capaciteitsberekeningen gevels
  • Dauwpuntberekeningen en datalogging woongedrag
  • Wateranalyse (om wat voor water gaat het?)
  • Constructie beoordeling (wat kan het gebouw aan?)

  Kelder waterdicht maken en lekkage voorkomen

  Wanneer je een lekkage opmerkt in een gebouw in Voorburg, dien je meteen actie te ondernemen. Een lekkage is namelijk erg schadelijk voor de constructie van je gebouw in Voorburg en kan tevens zorgen voor nog meer nare vochtproblemen. Een lekkage is eenvoudig te verhelpen met behulp van Vochtstop! Zo komen we graag bij je langs voor een inspectie van de lekkage en het vaststellen van de oorzaak. Door middel van onze gespecialiseerde technieken kunnen we de lekkage in Voorburg verhelpen en herstellen. Ook voor advies over het voorkomen van een lekkage in Voorburg kun je uiteraard bij Vochtstop aankloppen. Maak gebruik van de kennis en expertise van Vochtstop voor het repareren van ieder soort lekkage in Voorburg!

  Vochtwering in Voorburg

  Voor vochtwering in Voorburg bel je Vochtstop!

  Wil je je kelder waterdicht maken in Voorburg? Of wil je een blijvende oplossing voor schimmel, lekkage, condens of optrekkend vocht? Dan ben je bij Vochtstop aan het juiste adres! Wij bieden verschillende diensten die je vochtproblemen in Voorburg oplossen. Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!