Vochtwering in Leiden

Vochtwering in Leiden

Vochtproblemen in Leiden? Vochtstop is er voor jou!

Veel pandeigenaren in Leiden hebben regelmatig te maken met vochtproblemen, zoals condens, schimmel, lekkage en optrekkend vocht. Dankzij ons regenklimaat hebben we in Nederland regelmatig te maken met vochtige grond, wat voor veel vochtproblemen zorgt. Maak een einde aan vochtproblemen in Leiden met Vochtstop! Wij zijn een bedrijf met 30 jaar ervaring op het gebied van vochtwering. Zo kunnen wij je vochtproblemen eenvoudig opsporen: van kelder tot dak en van bedrijfspand tot compleet schoolgebouw. Heb je last van schimmel, optrekkend vocht, lekkage, condens of andere vochtproblemen in Leiden? Schakel dan zo snel mogelijk Vochtstop in voor reparatie van je pand en advies hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen. Nooit meer last van schimmel, lekkage, optrekkend vocht of condens? Vochtstop helpt je verder!

Professionele vochtwering en uitstekende service

Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij constructieve vochtproblemen in Leiden snel voor je signaleren. Wij meten, detecteren en analyseren zodat jij weet waar het water vandaan komt. Vervolgens presenteren we een duidelijk plan van aanpak en een offerte. Zo heb jij maar één aanspreekpunt voor vochtwering en de afwerking ervan. Je kiest voor Vochtstop om de volgende redenen:

 • 30 jaar ervaring
 • Altijd 100% maatwerk
 • Ontzorging van A tot Z
 • Integrale aanpak en goede nazorg
 • Gegarandeerde oplossing

Vochtwering in Leiden

Lekkage vloeren in Leiden

Heb je veel last van lekkage in je vloeren? Bij Vochtstop weten we dat dit ernstige gevolgen kan hebben voor de bouw van je vloer en gebouw. Door Vochtstop in Leiden in te schakelen, geef je de lekkage in je vloeren geen kans meer! Voor elke lekkage in Leiden bieden wij een totaaloplossing. Zo identificeren we niet alleen het probleem, maar vinden we ook een passende oplossing en zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen vochtproblemen meer optreden. Zo ben je 100% verzekerd van de beste hulp bij vochtwering en is je lekkage in Leiden binnen de kortste keren verholpen! Ook kennis maken met de topservice van Vochtstop voor uw lekkage in Leiden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Laat ons je kelder waterdicht maken

  Water zoekt in een gebouw in Leiden meestal het laagste punt, vandaar dat er vaak een lekkage optreedt in de kelder. Door je kelder waterdicht te maken, zorg je ervoor dat vochtproblemen minimaal blijven en breng je bovendien geen schade toe aan de constructie van de verdiepingen erboven. Wil je je kelder waterdicht maken? Dan kan Vochtstop je daar natuurlijk bij helpen. Zo zorgen wij ervoor dat de wanden en vloeren van je kelder waterdicht worden door deze te behandelen met specialistische technieken. Een inspectie is noodzakelijk om te bepalen of je kelder waterdicht kan worden gemaakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat er in de toekomst geen lekkages, condens of andere vochtproblemen ontstaan. Wil je meer weten over vochtwering in je pand of het waterdicht maken van je kelder? Neem dan contact op met Vochtstop!

  Vochtstop stopt condens in Leiden voorgoed

  Condens lijkt in eerste instantie misschien onschuldig, maar het is juist deze verraderlijke vorm van vochtschade die op den duur voor veel problemen kan zorgen. Condens is te herkennen aan kleine druppeltjes water op de muur of beslagen ramen. Dit wordt veroorzaakt door een te groot temperatuurverschil of slechte ventilatie. Condens op zich is niet per se schadelijk, maar kan wel leiden tot schimmel en lekkage. Zoals je weet, is schimmel erg gevaarlijk voor de gezondheid en kunnen lekkages leiden tot ernstige schade aan je pand. Voorkom condens in je pand in Leiden door Vochtstop in te schakelen! Zo ben je niet alleen snel van je vochtproblemen af, maar weet je ook wat je moet doen om condens, schimmel en lekkage in de toekomst te voorkomen.

  Optrekkend vocht verleden tijd met Vochtstop!

  Optrekkend vocht is een vervelend gevolg van een hoge grondwaterstand of drukkend regenwater. Deze natuurlijke verschijnselen kunnen ervoor zorgen dat je in Leiden te maken krijgt met optrekkend vocht. Optrekkend vocht zorgt voor allerlei vochtproblemen in de constructie van je vloer en pand, maar kan op den duur ook voor gevaarlijke situaties zoals schimmel zorgen. Schimmel in Leiden moet serieus worden genomen. Gelukkig zijn er technieken die we bij Vochtstop beheersen en kunnen toepassen om optrekkend vocht te neutraliseren. Zo zorgen we ervoor dat jij geen last meer hebt van optrekkend vocht in Leiden en dat schimmel geen kans krijgt om je pand binnen te dringen. Zorg voor een pand zonder schimmel en optrekkend vocht door tijdig de hulp in te schakelen van Vochtstop! Neem contact met ons op voor een inspectie van je gebouw of voor meer informatie over schimmel, vochtwering en optrekkend vocht.

  Vochtwering in Leiden

  Vochtwering in Leiden? Neem contact met ons op!

  Laat je gebouw in Leiden inspecteren door de experts van Vochtstop en voorkom vochtproblemen zoals condens, schimmel of optrekkend vocht in je kelder, pand of schoolgebouw! Vochtstop biedt service van A tot Z en is pas tevreden als jij dat bent. Wij geven je graag advies op het gebied van vochtwering in Leiden en helpen je met al je vocht gerelateerde vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!