Vochtwering in jouw gemeente

Vochtwering in jouw gemeente

Vochtproblemen in je gemeente? Vochtstop helpt!

Goede vochtwering voor jouw gemeente vind je bij Vochtstop! Wij zijn expert op het gebied van vochtbestrijding en kunnen jouw vochtproblemen blijvend oplossen. Hebben panden in jouw beheer bijvoorbeeld te maken met condens, schimmel of lekkage? Dan is het tijd om Vochtstop in te schakelen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij vochtproblemen in een mum van tijd oplossen. Wil je weten wat we kunnen betekenen voor de vochtwering van de panden in je gemeente? Neem dan eens contact op met Vochtstop!

Profiteer van goede vochtwering en topservice

Omdat we een integrale aanpak hanteren, kunnen we iedere klus op het gebied van vochtbestrijding aan. Voor jouw gemeente wordt alles van A tot Z geregeld, zodat je maar één aanspreekpunt voor vochtwering en de afwerking ervan hebt! Kies voor Vochtstop om de volgende redenen:

 • 30 jaar ervaring
 • Altijd 100% maatwerk
 • Ontzorging van A tot Z
 • Integrale aanpak en goede nazorg
 • Gegarandeerde oplossing

Vochtwering in jouw gemeente

Vochtproblemen in je gemeente

Condens, schimmel, lekkage of optrekkend vocht in vele panden in jouw beheer? Met de vochtbestrijding van Vochtstop zijn al deze problemen verleden tijd! Laat de experts van Vochtstop langskomen om een ​​inspectie uit te voeren en de oorzaak van de vochtproblemen op te sporen. Bij Vochtstop bieden we geen tijdelijke oplossingen, maar 100% totaaloplossingen. Dat betekent dat we niet alleen de beste vochtwering oplossingen bieden, maar ook dat we je adviseren over het voorkomen van vochtproblemen in de toekomst. Wil jij profiteren van goede vochtbestrijding? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Preventieve maatregelen voor vochtwering

  Er kunnen zich op verschillende plaatsen vochtproblemen voordoen, vooral als deze vaak te maken krijgt met een stijgende grondwaterstand of hevige regenval. Heb je te maken met vochtproblemen in de kelder van een bedrijfspand of schoolgebouw in in jouw beheer en ben je op zoek naar een vochtwerende oplossing? Dan ben je bij Vochtstop aan het juiste adres! Door aanpassingen te maken aan het pleisterwerk van diverse gebouwen in je gemeente, maken vochtproblemen geen kans meer. Door onze uitstekende vochtwering en ben jij in een mum van tijd van de nare problemen af. Meer weten? Contacteer ons!

  Vochtwering in jouw gemeente

  Voor vochtwering jouw gemeente bel je Vochtstop!

  Of het nu gaat om één gebouw of meerdere gebouwen in je gemeente: Vochtstop biedt de allerbeste vochtbestrijding! Meer weten? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!