Vochtwering in Dordrecht

Vochtwering in Dordrecht

Vochtproblemen in Dordrecht? Meteen opgelost door Vochtstop!

Ben je eigenaar van een pand in Dordrecht en heb je tot je grote ergernis vaak te maken met vochtproblemen? Dan is het tijd om Vochtstop in te schakelen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij vochtproblemen in Dordrecht in een mum van tijd oplossen. Denk bijvoorbeeld aan condens, schimmel, lekkage of optrekkend vocht. Wil je je kelder waterdicht maken? Dat is ook een van onze vele diensten. Zo bieden wij je service van A tot Z en voorzien je daarom altijd van professioneel advies om condens, schimmel, lekkage of optrekkend vocht in de toekomst te voorkomen. Voor vochtwering kun je altijd bij Vochtstop terecht. Zo kunnen wij je vochtproblemen eenvoudig opsporen: van kelder tot dak en van bedrijfspand tot compleet schoolgebouw. Wij staan ​​voor je klaar in Dordrecht en omstreken!

Profiteer van goede vochtwering en topservice

Dankzij onze vakkennis en ruime ervaring op het gebied van vochtwering in Dordrecht kunnen wij alle soorten klussen aan. We meten en analyseren de vochtproblemen totdat we precies weten waar ze vandaan komen en wat er aan gedaan kan worden. Je hebt maar één aanspreekpunt voor vochtwering en de afwerking ervan. Kies voor Vochtstop en profiteer van de volgende voordelen:

 • 30 jaar ervaring
 • Altijd 100% maatwerk
 • Ontzorging van A tot Z
 • Integrale aanpak en goede nazorg
 • Gegarandeerde oplossing

Vochtwering in Dordrecht

Voorgoed condens stoppen in Dordrecht

Hoewel condens er onschuldig uitziet, kan het ernstige gevolgen hebben als het niet wordt gecontroleerd. Condens is namelijk het gevolg van een te groot temperatuurverschil in een ruimte. Denk bijvoorbeeld aan je pand in Dordrecht: zit er condens in? Dan kan het zijn dat er zogenaamde koudebruggen zijn die de condens veroorzaken. Vochtstop komt graag een kijkje nemen in uw pand om ervoor te zorgen dat er geen condens meer kan ontstaan. Zo kijken we naar de mogelijkheden om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen. Dat doen we door het pand in Dordrecht zo aan te passen dat er geen kans meer is op vochtproblemen zoals condens, schimmel of lekkage. Wil je meer weten over onze vochtwering of heb je een vraag over condens in Dordrecht? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Geef optrekkend geen kans meer!

  Natuurverschijnselen als drukkend regenwater en een hoge grondwaterstand kunnen in Dordrecht voor vochtproblemen zorgen. Een van deze vochtproblemen is optrekkend vocht. Dit is een vervelend fenomeen dat vooral voorkomt in gebouwen waar de vloeren niet volledig vochtwerend zijn. Optrekkend vocht kan uiteindelijk verdere schade aan het pand en de constructie veroorzaken. Optrekkend vocht kan ook een katalysator zijn voor andere vochtproblemen in Dordrecht, zoals schimmel en lekkage. Wees er dus snel bij en bel Vochtstop wanneer je te maken heeft met optrekkend vocht. Gelukkig zijn er technieken die wij bij Vochtstop beheersen en kunnen toepassen om optrekkend vocht te neutraliseren. Zo zorgen we ervoor dat je geen last meer hebt van optrekkend vocht en dat schimmel geen kans krijgt om je pand binnen te dringen. Neem contact met ons op voor een inspectie van je gebouw of voor meer informatie over schimmel, vochtwering en optrekkend vocht.

  Kelder waterdicht maken kan met Vochtstop

  Heb je te maken met een lekkage in Dordrecht? Dan heeft de kelder vaak als eerste te lijden. Dit komt doordat water bij een lekkage het laagste punt zoekt. Je kelder waterdicht maken voorkomt dat er water ophoopt tijdens een lekkage. Je kelder waterdicht maken in Dordrecht heeft nog veel meer voordelen. Zo voorkom je condens- en schimmel en houdt je je medewerkers en publiek beschermd tegen ernstige longziekten. Een kelder waterdicht maken is één van de specialiteiten van Vochtstop. Wij hebben jarenlange ervaring met kelders waterdicht maken en doen dit ook graag voor jou! Een inspectie is echter noodzakelijk om te bepalen hoe je kelder waterdicht kan worden gemaakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat er in de toekomst geen lekkage, condens of andere vochtproblemen ontstaan in Dordrecht.

  Contact met Vochtstop voor vochtwering in Dordrecht

  Wil jij voor altijd van je vochtproblemen in Dordrecht af? Laat dan de experts van Vochtstop je gebouw in Dordrecht inspecteren en voorkom vochtproblemen zoals condens, schimmel of optrekkend vocht in je pand! Wij geven je graag advies op het gebied van vochtwering in Dordrecht en helpen je met al je vocht gerelateerde vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  Vochtwering in Dordrecht

  Oplossingen voor vochtwering in Dordrecht vindt u bij Vochtstop!

  Vochtproblemen zoals condens, lekkage of optrekkend vocht in je werkplaats, school of bedrijfspand of zo snel mogelijk de deur uit? Vochtstop staat voor je klaar! Wij inspecteren graag je pand en geven op basis daarvan een passend advies over vochtwering. Heb je vragen of wil je meer weten over het voorkomen van vochtproblemen in Dordrecht? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!