Vochtwering in Den Haag

Vochtwering in Den Haag

Schimmel, lekkage en condens in Den Haag? Vochtstop!

Bij Vochtstop ben je aan het juiste adres voor alle vochtproblemen waar je in Den Haag mee te maken krijgt. En we bedoelen echt alles: van schimmel tot condens, lekkage tot optrekkend vocht. Wij staan ​​met onze jarenlange ervaring, expertise en kennis voor je klaar en helpen je graag om vochtproblemen in Den Haag voorgoed op te lossen. Wij zijn er niet voor tijdelijke oplossingen, maar zorgen ervoor dat je niet bang hoeft te zijn om weer een lekkage te ervaren of schimmel te moeten verwijderen. Door de hulp van Vochtstop in te schakelen, ben jij in een mum van tijd van je vochtproblemen in Den Haag af. Laat bijvoorbeeld je kelder waterdicht maken en maak je geen zorgen over de gezondheidsrisico’s van bijvoorbeeld schimmel of condens. Schakel Vochtstop in voor vochtwering in Den Haag. Bel Vochtstop, en weg zijn je zorgen!

Vochtstop lost je vochtproblemen in Den Haag op

Een integrale aanpak en een professionele houding is waar we bij Vochtstop voor staan. Zo lossen wij snel en vakkundig de vochtproblemen die je ervaart in Den Haag op en gaan wij grotere opdrachten of klussen niet uit de weg. Redenen om voor Vochtstop te kiezen zijn verder:

 • 30 jaar ervaring
 • Altijd 100% maatwerk
 • Ontzorging van A tot Z
 • Integrale aanpak en goede nazorg
 • Gegarandeerde oplossing

Vochtwering in Den Haag

De risico’s van optrekkend vocht

Door hoge grondwaterstanden of hevig regenval kunnen er verschillende vochtproblemen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan lekkage in je bedrijfspand in Den Haag, of schimmel in je schoolgebouw. Ook kan optrekkend vocht een vervelend gevolg van waterschade zijn. Optrekkend vocht moet serieus worden behandeld. Bel direct Vochtstop als je vermoedt dat je te maken hebt met opstijgend vocht in Den Haag. Zo kan optrekkend vocht zorgen voor veel andere vochtproblemen, zoals schimmel, condens en lekkage. Laat daarom je kelder waterdicht maken. Door je kelder waterdicht te maken, zorgen we ervoor dat optrekkend vocht tot het verleden behoort. Laat je kelder waterdicht maken en je bent in één keer af van lekkage, schimmel en condens. Meer weten? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Voorkom condens in Den Haag met Vochtstop

  Het is een bekend fenomeen voor veel gebouweigenaren met grote ruimtes waarin temperatuurverschillen kunnen ontstaan: condens is een vorm van vocht die zich als waterdruppels op de muren of ramen ontwikkelt. Zoals bijvoorbeeld in je pand in Den Haag. De oorzaak van condens in Den Haag is vaak terug te voeren op het grote temperatuurverschil in ruimtes, zoals de in- en uitgang of ontvangsthal. Hoewel condens onschuldig lijkt, kan het veel andere vochtproblemen veroorzaken, zoals schimmel en uiteindelijk zelfs lekkage. Minimaliseer de risico’s die condens, lekkage en schimmel in Den Haag met zich mee kunnen brengen door Vochtstop tijdig in te schakelen voor alle vochtproblemen die je in Den Haag ervaart. Met ons advies kunnen wij helpen je gebouw zo aan te passen dat vochtproblemen geen kans meer maken!

  Vochtproblemen vaststellen middels metingen

  Bij Vochtstop leveren we altijd 100% maatwerk. Dit houdt in dat we allerlei metingen doen voordat we in Den Haag aan de slag gaan met de vochtwering. Zo doen we uitgebreide analyses van de staat van je gebouw en het type water waarmee je te maken hebt. Andere metingen die we doen zijn:

  • Kwantitatieve en kwalitatieve zout analyses in pleister- en metselwerk
  • Calcium carbide vochtmeting
  • Lekdetectie
  • Voeg hardheidsmetingen gevels
  • Wateropname capaciteitsberekeningen gevels
  • Dauwpuntberekeningen en datalogging woongedrag
  • Wateranalyse (om wat voor water gaat het?)
  • Constructie beoordeling (wat kan het gebouw aan?)

  Kelder waterdicht maken en lekkage voorkomen

  Een lekkage in Den Haag? Dat is meestal foute boel. Zo kan een lekkage in Den Haag ervoor zorgen dat schimmel, condens of optrekkend vocht zich ontwikkelen. Een lekkage is eenvoudig te verhelpen met behulp van Vochtstop! Zo komen we graag bij je langs voor een inspectie van de lekkage en het vaststellen van de oorzaak. Door middel van onze gespecialiseerde technieken kunnen we de lekkage in Den Haag verhelpen en herstellen. Ook adviseren we je over verdere vervolgstappen, zoals je kelder waterdicht maken. Maak gebruik van de kennis en expertise van Vochtstop voor het repareren van ieder soort lekkage in Den Haag!

  Vochtwering in Den Haag

  Voor vochtwering in Den Haag bel je Vochtstop!

  Wil je een blijvende oplossing voor schimmel, lekkage, condens of optrekkend vocht? Of wil je je kelder waterdicht maken? Dan ben je bij Vochtstop aan het juiste adres! Wij bieden verschillende diensten die je vochtproblemen in Den Haag oplossen. Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!