Vochtwering Hoofddorp

Vochtwering Hoofddorp

Vochtproblemen voorkomen door vochtwering in Hoofddorp

Vochtproblemen zijn ook in Hoofddorp een veel voorkomend probleem. U herkent vochtproblemen aan een muffe geur in een ruimte, schimmels op de muur, pleister dat begint te verkleuren en af te brokkelen of verf en/of behangpapier dat loskomt van de muur. Natuurlijk is dit allemaal al vervelend genoeg, maar vochtproblemen kunnen nog veel ergere schade aanrichten. Zo kunnen ze het pleisterwerk in zijn geheel aantasten, de constructie van het pand in gevaar brengen en is het slecht voor het leef-, woon- en werkklimaat. Om vochtproblemen te voorkomen, is goede vochtwering in Hoofddorp noodzakelijk. Hoe u hiervoor zorgt? Dat vertelt Vochtstop u graag.

Soorten vochtproblemen

Vochtproblemen in Hoofddorp kunnen verschillende oorzaken hebben. Zo kan dit te wijten zijn aan de bouwconstructie, maar ook een slechte ventilatie kan vochtproblemen in woningen of bedrijfspanden veroorzaken. Wat de oorzaak ook is, de schade kan flink oplopen. Door houtrot of een lekkage door scheuren in wanden en vloeren kan de constructie zwakker worden. En door mogelijke schimmel- en zwamgroei kunnen er hele ongezonde situaties ontstaan. Daarom moeten vochtproblemen snel worden opgelost. Mogelijke vochtproblemen waarmee u in Hoofddorp te maken zou kunnen krijgen, zijn:

 • Condens
 • Lekke vloeren
 • Kelderlekkage
 • Optrekkend vocht
 • Vocht doorslag
 • Zwamgroei

Vochtwering Hoofddorp

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Vochtwering – dé oplossing!

  De oplossing tegen vochtproblemen is vochtwering in Hoofddorp. Dit doen wij door:

  • Te isoleren. Slechte of géén isolatie kan namelijk zorgen voor schimmel en condensatie op muren, vocht en stank. Door uw woning of bedrijfspand in Hoofddorp te isoleren verhoogt u bovendien uw woon- of werkcomfort en kunt u besparen op de energierekening.
  • Dilataties en kitvoegen. Hiermee maken we muren en wanden sterk en waterdicht. Hierdoor kunnen we scheurvorming tegengaan en worden muren en wanden vochtbestendig.
  • Voegconstructies. Omdat scheuren in vloeren een vloer kwetsbaar maken, voegen wij de scheuren, maken wij bestaande voegen als nieuw en maken wij nieuwe voegen.
  • Injectietechnieken en membraantechnieken. Hierdoor laten we alles waterdicht achter. Welke injectietechniek wij bij u toepassen, hangt af van de ruimte, constructie en ondergrond.
  • Saneerpleisters. Omdat muren van ruimten onder de begane grond, zoals kelders, veel te maken hebben met waterdruk en zoutbelasting, werken wij deze ruimten af met een waterdicht en zoutbestendig pleisterwerk. Vochtproblemen krijgen zo geen kans!

  Vochtwering Hoofddorp

  Vochtwering in Hoofddorp nodig? Neem contact op

  Wilt u graag goede vochtwering in Hoofddorp? Om vochtproblemen voor te kunnen zijn? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!