Vochtproblemen Rotterdam

Vochtproblemen Rotterdam

Mogelijke vochtproblemen in Rotterdam en wat u er tegen doet

Ziet u dat de muren van uw woning of bedrijfspand in Rotterdam vochtig zijn? Dan kan dit duiden op vochtproblemen, zoals optrekkend vocht in muren of een lekkage. Voornamelijk in kelders lopen een groot risico op vochtproblemen, omdat water altijd naar het laagste punt zakt. Vochtproblemen kunnen waterschade als gevolg hebben, maar ook constructie problemen of gezondheidsproblemen. Om de schade te beperken moet een vochtprobleem direct worden opgelost. Of nog beter, voorkomen worden. Vochtstop vertelt u hoe u dit doet.

Optrekkend vocht in uw keldermuren

De regenbuien in ons land worden extremer. De waterstand wordt hoger. U heeft het wellicht al gemerkt. Wat is het gevolg? Vochtproblemen in Rotterdam. Voornamelijk in kelders. Denk hierbij aan optrekkend vocht in de muren. Optrekkend vocht beschadigd de pleisterlagen, want zout tast het pleisterwerk aan. U zult dan het aangetaste pleisterwerk moeten laten vervangen. Om zoutuitbloei te voorkomen, raden wij aan het aangetaste pleisterwerk tot wel anderhalve meter rond het vochtprobleem te vervangen. Voor het saneren van pleisterlagen, kunt u bij ons terecht. Op de gesaneerde pleisterlagen geven wij vervolgens ook nog eens garantie!

Vochtproblemen Rotterdam

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Het gevaar van een kelderlekkage

  Ook kelderlekkages komen steeds vaker voor. Ook in Rotterdam is dit een veel voorkomend vochtprobleem. Een kelderlekkage kan houtrot tot gevolg hebben. Door houtrot wordt de constructie van het pand erboven zwakker. Ook kan een kelderlekkage een ongezonde situatie opleveren. Er kan bijvoorbeeld schimmel- en zwamgroei ontstaan, wat erg slecht is voor uw leef-, woon- en werkklimaat. Wij beschikken over de juiste beproefde onderzoeksmethoden en technieken om snel de vinger op de zere plek te kunnen leggen. Door de oorzaak te achterhalen kunnen wij een kelderlekkage in Rotterdam snel oplossen.

  Hoe voorkomt u vochtproblemen in Rotterdam

  Niemand wil natuurlijk vochtproblemen in Rotterdam. Gelukkig is er een manier om dit te voorkomen. Vochtstop is niet alleen gespecialiseerd in het detecteren en oplossen van vochtproblemen, zoals optrekkend vocht of kelderlekkages, maar ook in het voorkomen ervan. Dit doen we bijvoorbeeld door uw muren waterdicht te maken. Water krijgt dan geen kans om schade aan te richten. En dat is wat we willen bereiken!

  Vochtproblemen Rotterdam

  Maak direct een afspraak met Vochtstop

  Wilt u alvast voorzorgsmaatregelen nemen en de muren van uw kelder waterdicht laten maken? Of heeft u helaas al last van vochtproblemen in Rotterdam en wilt u dat deze zo snel mogelijk opgelost worden? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!