Vochtproblemen Leiden

Vochtproblemen in Leiden

Vochtschade verhelpen en voorkomen

Vochtproblemen in Leiden veroorzaken veel schade aan muren, vloeren en kelders. Niet alleen het metsel- en pleisterwerk wordt aangetast, zelfs de constructie van uw woning of bedrijfspand kan problemen ondervinden door vocht. Gelukkig is er Vochtstop. Wij detecteren vochtproblemen en verhelpen ze. Daarnaast helpen wij u deze problemen te voorkomen. Met onze beproefde onderzoeksmethodes vinden we de oorzaak en met onze speciale technieken kunnen we deze bestrijden. Ontdek hoe Vochtstop uw vochtproblemen in Leiden oplost.

Gevolgen vochtproblemen Leiden

Vochtproblemen in Leiden veroorzaken vervelende problemen. We noemden al loskomende muurafwerking, zoals behang, verf en pleisterwerk. U kunt ook last krijgen van gebarsten gevelstenen en verpulverde bakstenen. Er kunnen zelfs structurele problemen aan de fundering ontstaan, wat niet alleen gevaarlijke situaties kan opleveren, maar waarbij u ook voor grote uitgaven komt te staan als het gaat om reparatie. Zelfs kleinere vochtproblemen kunnen al flink in de papieren gaan lopen, doordat u door de hoge luchtvochtigheid meer moet stoken en dus een hoger energieverbruik heeft. En naast de vochtplekken en onprettige geur, kunnen er zelfs schimmels en zwammen in uw woning in Leiden groeien. Vocht leidt zelfs tot gezondheidsproblemen als verkoudheid, gewrichtspijn, keelpijn en infecties aan de luchtwegen.

Vochtproblemen Leiden

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Aanpak Vochtstop

  Om vochtproblemen in Leiden aan te pakken heeft Vochtstop verschillende methodes ter beschikking. Wij zijn gespecialiseerd in injectietechnieken. Daarbij zijn we ook terik in minerale betonreparaties, het vervangen van kitvoegen en het maken van nieuwe dilataties en saneerpleisterwerk. Verder maken we vloeren in vochtige ruimtes. De coating en de afwerking stemmen we af op uw specifieke situatie en wensen. Alles is waterdicht en oogt zoals u dat wilt. Ook voor oplossingen op het gebied van ventilatie en isolatie kunt u Vochtstop inschakelen. Wij beheersten de technieken die de ventilatie en isolatie in bijvoorbeeld kelderboxen en kruipruimtes verbeteren.

  Hulp bij vochtproblemen

  Wanneer u hulp nodig heeft bij vochtproblemen, schakelt u Vochtstop in. Voor elk vochtprobleem komen wij met een passende oplossing. Wij helpen bijvoorbeeld bij de volgende problemen:

  • Condens
  • Kelder lekkage
  • Lekke vloeren
  • Optrekkend vocht
  • Vochtdoorslag
  • Schimmelgroei
  • Zwamgroei

  Vochtproblemen Leiden

  Contact opnemen met Vochtstop

  Ervaart u vochtproblemen in Leiden? Laat ze dan niet erger worden, maar neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!