Vochtproblemen in kelders in Rotterdam

Vochtproblemen in kelders in Rotterdam

Hoe vochtproblemen in kelders in Rotterdam oplossen?

Water stroomt altijd naar het laagste punt. In een woning of bedrijfspand in Rotterdam is dit in veel gevallen de kelder. Dat betekent dat kelders in Rotterdam het snelst last krijgen van vochtproblemen, zoals optrekkend vocht in de muren of een lekkage. Deze vochtproblemen kunnen voor flinke problemen zorgen. Denk aan waterschade, maar ook eventuele vervolgschade, zoals constructie problemen of gezondheidsproblemen. Daarom moeten vochtproblemen in kelders in Rotterdam snel worden opgelost. Vochtstop vertelt u graag hoe wij vochtproblemen oplossen en wat u kunt doen om vochtproblemen te voorkomen. Want voorkomen is immers altijd beter dan genezen!

Optrekkend vocht in de muren

Omdat de weersomstandigheden steeds extremer worden, zoals extremere regenbuien en een hoge waterstand, krijgen kelders in Rotterdam steeds vaker te maken met optrekkend vocht in de muren. Dat is heel onaangenaam, want het optrekkende vocht kan schade aan de pleisterlagen veroorzaken. Zout tast het pleisterwerk namelijk aan. Hoe lost u dit op? Door uw pleisterlagen te laten saneren door Vochtstop! Wij vervangen het aangetaste pleisterwerk tot anderhalve meter rond het vochtprobleem om zoutuitbloei te voorkomen. Op gesaneerde pleisterlagen geven wij ook nog eens garantie.

Vochtproblemen in kelders in Rotterdam

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Kelderlekkage

  Ook een kelderlekkage komt steeds vaker voor in kelders in Rotterdam. Water zoekt namelijk het laagste punt op en dat geldt ook voor grondwater en regenwater. Een kelderlekkage kan leiden tot houtrot, waardoor de constructie van het pand zwakker wordt. Ook kan het ongezonde situaties opleveren, zoals schimmel- en zwamgroei, wat slecht is voor het leef-, woon- en werkklimaat. Met onze beproefde onderzoeksmethoden leggen wij snel de vinger op de zere plek. Zo lossen wij een kelderlakkage altijd snel op.

  Voorkom vochtproblemen door uw muren waterdicht te maken

  Vochtproblemen in kelders in Rotterdam kunt u beter voorkomen dan genezen. Dat kan u namelijk flinke schade besparen. Bij Vochtstop kunnen wij niet alleen vochtproblemen detecteren en oplossen, wij voorkomen ze ook. Dit kunnen wij bijvoorbeeld doen door de muren van uw kelder waterdicht te maken. Hierdoor krijgt water geen kans om uw keldermuren binnen te dringen.

  Vochtproblemen in kelders in Rotterdam

  Afspraak maken met Vochtstop

  Kunnen wij u helpen bij het oplossen van vochtproblemen in uw kelder in Rotterdam? Of wilt u de muren van uw kelder waterdicht laten maken? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!