Vochtproblemen Haarlem

Vochtproblemen Haarlem

Mogelijke vochtproblemen in Haarlem

Heeft u vochtproblemen in Haarlem? Helaas zijn vochtproblemen ook hier een veel voorkomend probleem. Voornamelijk in woningen of bedrijfspanden met kelders. Water zakt namelijk altijd naar het laagste punt, wat gepaard gaat met kelderlekkages of optrekkend vocht in de muren van uw kelder. Het is belangrijk dat vochtproblemen zo snel mogelijk worden opgelost. Anders kunt u last krijgen van de vervelende gevolgen, zoals waterschade, constructieproblemen en zelfs gezondheidsproblemen! Vochtstop vertelt u graag hoe optrekkend vocht en kelderlekkages in Haarlem op te lossen zijn. Ook leggen we uit hoe u vochtproblemen kunt voorkomen. Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Vochtprobleem 1: optrekkend vocht

Nu regenbuien steeds extremer worden en de waterstand steeds hoger wordt, krijgen steeds meer woningen en bedrijfspanden in Haarlem last van vochtproblemen. Denk aan optrekkend vocht in de muren. Dit komt dus voornamelijk in kelders voor. Optrekkend vocht kan de pleisterlagen beschadigen. Het zout tast het pleisterwerk namelijk aan. Door de pleisterlagen te saneren, kunt u dit probleem tegengaan. U laat dan het aangetaste pleisterwerk vervangen. We raden het aan om dit tot anderhalve meter rond het vochtprobleem te doen om zoutuitbloei te voorkomen. Een extra voordeel is dat op gesaneerde pleisterlagen door Vochtstop garantie wordt gegeven.

Vochtproblemen Haarlem

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Vochtprobleem 2: kelderlekkage

  Een ander vochtprobleem dat in Haarlem voorkomt, is een kelderlekkage. Kelderlekkages kunnen ook vervelende gevolgen hebben, denk aan houtrot. Houtrot zorgt ervoor dat de constructie boven in het pand zwakker wordt. Bovendien kan een kelderlekkage ongezonde situaties opleveren. Er kan namelijk schimmel- en zwamgroei door ontstaan, wat heel slecht is voor het leef-, woon- en werkklimaat. Dankzij onze beproefde onderzoeksmethoden en technieken leggen wij snel de vinger op de zere plek, waardoor uw kelderlekkage in Haarlem snel is opgelost.

  Vochtproblemen voorkomen

  Vochtproblemen kunt u natuurlijk beter voorkomen. Wij helpen u niet alleen met het detecteren en oplossen van vochtproblemen, maar ook met het voorkomen ervan. Dit doen we bijvoorbeeld door uw muren waterdicht te maken. Hierdoor krijgt water geen kans om schade aan te richten en hoeft u zich ook geen zorgen te maken over vochtproblemen in de toekomst.

  Vochtwering Haarlem

  Vochtproblemen in Haarlem? Maak een afspraak met Vochtstop

  Heeft u vochtproblemen in Haarlem die opgelost moeten worden? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!