Vocht in huis bestrijden

Vochtwering in huis bestrijden

Vocht bestrijden met speciale injectietechniek

Heeft u last van vocht in huis? Dat is heel vervelend. Vocht in bijvoorbeeld uw muur, vloer, kelder of kruipruimte kan voor schade, hoge energiekosten en zelfs gezondheidsproblemen zorgen. Schakel daarom Vochtstop in en geniet van een gezond woon- en werkklimaat. Uw pand behoudt zijn waarde en u bent verzekerd van een vochtvrij pand. Wij maken gebruik van een speciale injectietechniek. Hierdoor is slopen of breken niet nodig. Meer weten over hoe u vocht in huis bestrijden kunt? Lees snel verder.

Soorten vochtproblemen

Vocht in huis brengt vele problemen met zich mee, zeker wanneer u nalaat dit te bestrijden. Door de hoge luchtvochtigheid moet u meer stoken om uw huis warm te krijgen, wat voor hoge kosten kan zorgen. Ook veroorzaakt vocht in huis gezondheidsproblemen, zoals verkoudheid, gewrichtspijn, keelpijn en infecties aan de luchtwegen. En natuurlijk krijgt u in huis last van:

 • Schimmel
 • Stank
 • Houtrot
 • Corrosie
 • Condensatie
 • Zoutuittreding
 • Loskomend behang en pleisterwerk

Vochtwering in huis bestrijden

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Goede vochtwering essentieel

  Bovengenoemde problemen wilt u voorkomen of zo snel mogelijk oplossen als u er al last van heeft. Een goede vochtwering is dus essentieel. Laat daarom Vochtstop uitzoeken welke risico’s u loopt in uw pand. Denk bijvoorbeeld aan opkomend grondwater of een lekkage. Vochtstop biedt passende oplossingen om vocht in huis te bestrijden en te weren. Voor we aan de slag gaan, bespreken we met u de mogelijkheden en maken duidelijke afspraken. Zo weet u precies wat wij voor u kunnen doen en tegen welke scherpe prijzen.

  Onze injectietechniek

  Vochtstop werkt met een speciale injectietechniek. Dankzij deze moderne techniek hoeven we niet te slopen of te breken om het vocht in uw huis te bestrijden. Eerst verwijderen we de afwerkingslaag van de muur. In de onderliggende stenen worden kleine gaten geboord. In die gaten worden trechters aangebracht. Daarmee wordt een vloeistof of gel in de muur gespoten. Deze verspreidt zich door de muur en vormt zo een horizontale barrière tegen optrekkend vocht. Het materiaal wordt binnen een paar weken in uw muur opgenomen. deze is dan volledig waterdicht. Kies daarom ook voor deze permanente oplossing tegen vocht in uw huis.

  Vocht in huis bestrijden

  Vocht bestrijden met Vochtstop

  Heeft u last van vocht? En wilt u vocht in huis bestrijden? Neem dan contact op met Vochtstop. Wij pakken de vochtproblemen in uw pand vakkundig aan. Met onze moderne en duurzame oplossingen, bestrijden wij vochtproblemen in huis. Dat wilt u toch ook? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!