Dilatatievoegen in afwerkvloeren

Een afwerkvloer of dekvloer ligt op de constructieve vloer en zorgt voor egalisatie of warmte- en geluidsisolatie. De ene keer voorzien van een vloerbedekking, vaak als eindvloer. Denk aan parkeergarages, garagevloeren of galerijvloeren van beton of monoliet. Zo’n afwerkvloer moet vrij zijn van scheuren, om bijvoorbeeld lekkages te voorkomen. Ook dat regelt Vochtstop!

Dilataties & kitvoegen: Afwerkvloer

Hulp nodig bij vochtwering in uw pand?

Vocht Stop heeft altijd 100% oplossingen. Neem contact op voor vragen Of voor een gratis kennismakingsgesprek.

Scheurvorming voorkomen

Zeker bij grote dekvloeroppervlakken moeten dilataties worden aangebracht om scheurvorming te voorkomen. Dat geldt ook voor dekvloeren van galerijen waar nog geen dilataties zijn gemaakt. Vochtstop brengt zulke dilataties aan, zodat er geen scheuren optreden en water dus niet komt bij de constructievloer onder de dekvloer.

Voordelig en efficiënt

Vochtstop maakt allereerst een uitsparing in de afwerkvloer, tót de constructievloer. Deze dilatatievoeg voorzien wij van een rugvulling en kit. In sommige gevallen brengen wij ook een slab aan. [LINK NAAR SLAB RVS] Een voordelige maar zeer efficiënte manier scheuren en dus lekkages in vloervelden te voorkomen!

Alles weten over dilatatievoegen in uw afwerkvloer? Maak een afspraak met Vochtstop!

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek?