Voor een grote woningstichting uit Wassenaar hebben wij woningen geïsoleerd en beschermd tegen optrekkend vocht. Voor een grote woningstichting uit Wassenaar hebben wij woningen geïsoleerd en beschermd tegen optrekkend vocht. Oude pleisterlagen zijn verwijderd en vervangen door ons  zout- en vochtbestendige saneersysteem. Het wooncomfort is na deze behandelingen aanzienlijk verbeterd. Voor een grote woningstichting uit Wassenaar hebben wij woningen geïsoleerd en beschermd tegen optrekkend vocht. Oude pleisterlagen zijn verwijderd en vervangen door ons  zout- en vochtbestendige saneersysteem. Het wooncomfort is na deze behandelingen aanzienlijk verbeterd.

Oude pleisterlagen zijn verwijderd en vervangen door ons  zout- en vochtbestendige saneersysteem. Het wooncomfort is na deze behandelingen aanzienlijk verbeterd.

Zout- en vochtbestendige saneersysteem

Voor een grote woningstichting uit Wassenaar hebben wij woningen geïsoleerd en beschermd tegen optrekkend vocht. Oude pleisterlagen zijn verwijderd en vervangen door ons  zout- en vochtbestendige saneersysteem. Het wooncomfort is na deze behandelingen aanzienlijk verbeterd. Voor een grote woningstichting uit Wassenaar hebben wij woningen geïsoleerd en beschermd tegen optrekkend vocht. Oude pleisterlagen zijn verwijderd en vervangen door ons  zout- en vochtbestendige saneersysteem. Het wooncomfort is na deze behandelingen aanzienlijk verbeterd.