Optrekkend vocht muren

Optrekkend vocht muren

Wat te doen bij optrekkend vocht in de muren

Heeft u last van optrekkend vocht in de muren? De oorzaak hiervan kan een hoge stand van het grondwater of drukkend regenwater zijn. Optrekkend vocht kan schade veroorzaken aan pleisterlagen en is slecht voor het leef-, woon- en werkklimaat. Daarom moet optrekkend vocht in de muren zo snel mogelijk bestreden worden. Maar hoe? Vochtstop vertelt u hier graag meer over.

Capillaire werking

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat de stenen niet nog meer vocht opzuigen. Dit doen we door middel van injecties onder lage druk. Zo’n capillaire werking is alleen mogelijk in muren boven het maaiveld of in binnenmuren van kelders. Om erachter te komen wat de beste oplossing is voor optrekkend vocht in uw muren, voeren we een inspectie uit.

Optrekkend vocht muren

Pleisterlagen saneren

Als u last heeft van optrekkend vocht in uw muren, kunt u het pleisterwerk beter laten saneren. Het zout tast namelijk het pleisterwerk aan. Wij vervangen het aangetaste pleisterwerk tot anderhalve meter rond het vochtprobleem. Ook de vloer. Zo kunnen we zoutuitbloei voorkomen. Het voordeel hiervan is ook nog dat wij op gesaneerde pleisterlagen garantie geven

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  De voordelen van Vochtstop

  De weersomstandigheden worden steeds extremer. Denk hierbij aan extremer wordende regenbuien en een hoge waterstand, Dit levert steeds vaker problemen op aan kelders, muren en vloeren, zoals optrekkend vocht. Optrekkend vocht in uw muren is ontzettend vervelend. Gelukkig kunt u bij Vochtstop terecht om dit probleem te laten verhelpen. Vochtproblemen zo snel mogelijk de deur uit doen, daar staan wij voor. Wij werken met onze eigen mensen en beschikken over ruim 30 jaar ervaring. Alles wordt door ons verzorgd, van A tot Z. Wij bieden altijd 100% oplossingen en 100% maatwerk. En ook van goede nazorg bent u verzekerd.

  Optrekkend vocht muren

  Direct contact opnemen bij optrekkend vocht in muren

  Aarzel niet en neem direct contact met ons op als u last heeft van optrekkend vocht in uw muren. Want hoe eerder u actie onderneemt, hoe eerder wij het probleem op kunnen lossen en hoe beperkter de waterschade. En natuurlijk ook de eventuele vervolgschade, zoals constructieve problemen of gezondheidsproblemen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!