Optrekkend vocht in kelder

Optrekkend vocht in de kelder

Wat te doen tegen optrekkend vocht in de kelder?

Heeft u last van optrekkend vocht in de kelder? Dit herkent u bijvoorbeeld aan behangpapier dat loskomt, afbladderend pleisterwerk, loslatende plinten, een muffe geur of schimmelvorming. Mocht u dit in uw kelder aantreffen, dan is het belangrijk dat u hier zo snel mogelijk wat tegen laat doen. Optrekkend vocht in de kelder kan namelijk veel schade aan uw pleisterlagen veroorzaken. Bovendien is het zeer slecht voor het leef-, woon- en werkklimaat. Maar optrekkend vocht bestrijdt u niet zomaar. Tijdens het drogen van het vocht komen namelijk zoutkristallen vrij, waardoor de bestaande pleisterlagen worden aangetast en gesaneerd moeten worden. Vochtstop vertelt u graag hoe wij dit doen.

Een inspectie

Om optrekkend vocht in de kelder te kunnen aanpakken, doen we eerst een inspectie. Hieruit komt naar voren wat voor uw muur de beste oplossing is. We kijken tijdens de inspectie ook direct hoe we stofvorming kunnen beperken als we oude pleisterlagen moeten weghakken.

Een injectie

Om te voorkomen dat het optrekkende vocht in uw kelder nog meer schade maakt, voeren wij injecties uit. Met injecties onder lage druk zorgen wij ervoor dat de stenen geen vocht meer kunnen opzuigen. Dit noemen we ook wel een capillaire werking.

Optrekkend vocht in de kelder

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Pleisterlagen saneren

  Nu kunnen we de aangetaste pleisterlagen saneren. Optrekkend vocht in uw kelder zorgt er namelijk voor dat het pleisterwerk wordt aangetast. Daarom moet het pleisterwerk dan tot anderhalve meter rond het vochtprobleem vervangen worden. Dat geldt ook voor de vloer. Dit doen we om zoutuitbloei te voorkomen. Een extra voordeel van pleisterlagen saneren, is dat wij op bestaande pleisterlagen garantie geven.

  100% oplossingen van Vochtstop

  Op deze manier kunnen wij optrekkend vocht in kelders verhelpen. Wij bieden u altijd een 100% oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze eigen mensen elk vochtprobleem oplossen. We ontzorgen u van A tot Z. Inclusief goede nazorg! Ook geven we u graag advies op het gebied van vochtwering. Want vochtproblemen voorkomen is nog altijd beter dan ze genezen.

  Optrekkend vocht in kelder

  Optrekkend vocht in uw kelder? Neem contact op

  Kunnen wij u helpen uw vochtprobleem op te lossen? Zoals optrekkend vocht in uw kelder? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!