Lekkage Delft

Lekkage Delft

Voorkom vochtproblemen door lekkage in Delft

Heeft u last van lekkage in Delft? Schakel dan snel Vochtstop in en voorkom erger. Vocht is namelijk zowel slecht voor de constructie van uw woning als voor uw gezondheid. Door op tijd de vochtproblemen op te lossen, kunt u weer gerust ademhalen en bespaart u kosten. Benieuwd naar wat Vochtstop voor u kan doen? Lees dan snel verder.

Kelderlekkage

Water gaat altijd naar het laagste punt. Daarom zijn er vaak in kelders veel vochtproblemen, veroorzaakt door bijvoorbeeld regenwater of grondwater. Een kelderlekkage kan ongezonde situaties opleveren, zoals schimmel- en zwamgroei. Dit is zeer slecht voor het leef-, woon- en werkklimaat. Maar een lekke kelder brengt ook de constructie van uw woning in Delft in gevaar. Denk bijvoorbeeld aan houtrot en lekkage door scheuren in wanden en vloeren. Daarom gaat Vochtstop altijd eerst op zoek naar de oorzaak van de kelderlekkage. Natuurlijk hebben wij voor elk probleem de oplossing in huis.

lekkage Delft

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Lekke vloeren

  Ook vloeren in Delft hebben vaak te maken met lekkage of andere vochtproblemen. Denk bijvoorbeeld aan vochtschade en wateroverlast door scheuren, aan corroderende afvoerputten of aan een verweerde vloer of oude coating van galerij- en balkonvloeren. Andere mogelijkheden zijn scheuren, grindnesten of poreuze keldervloeren. Vochtstop maakt deze lekke vloeren waterdicht. Wij beheersen diverse injectietechnieken om het vochtprobleem op te lossen. Dit combineren wij met het aanbrengen van vochtbestendige vloeren die onder het maaiveld liggen, zoals in kelders. Vloeren boven het maaiveld voorzien wij bijvoorbeeld van een coating. De beste oplossing voor uw vloerlekkage blijkt uit onze inspectie.

  Voordelen van Vochtstop

  Bij een lekkage in Delft schakelt u Vochtstop in. Wij lossen uw vochtproblemen op. Ook voor het voorkomen van problemen kunt u bij ons terecht. Wanneer u voor ons kiest, weet u dat u kunt profiteren van de volgende voordelen:

  • 100% oplossingen
  • 100% maatwerk
  • Integrale aanpak
  • Service van A tot Z
  • Eigen mensen
  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg

  Lekkage Delft

  Contact opnemen met Vochtstop

  Laat uw woning of bedrijf inspecteren door de experts van Vochtstop en voorkom vochtproblemen en lekkage in Delft. Wij geven u graag advies op het gebied van vochtwering en helpen u met al uw vragen over vocht en lekkage. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!