Keldermuur waterdicht maken

Keldermuur waterdicht maken

Waarom een keldermuur waterdicht maken?

Wist u dat water altijd het laagste punt opzoekt? Dat betekent dat uw kelder een grote kans heeft om te maken te krijgen met vochtproblemen door bijvoorbeeld grondwater of regenwater. En vochtproblemen kunnen voor veel problemen zorgen. Zo kunt u er schade door krijgen, kan de constructie van het pand verslechteren en is het gevaarlijk voor uw gezondheid. Gelukkig kunt u dit voorkomen door uw keldermuur waterdicht te maken. Vochtstop vertelt u graag meer over het belang van het waterdicht maken van een keldermuur en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Het gevaar van water in uw kelder

Water in uw kelder kan het gevolg zijn van een lekkage. Een lekkage brengt ongezonde situaties met zich mee, zoals schimmel- en zwamgroei. Dit is slecht voor het leef-, woon en werkklimaat. Maar ook voor de constructie van het pand is het beter om een kelderlekkage te voorkomen. Er kan namelijk houtrot door optreden, waardoor muren en vloeren aangetast worden en de constructie zwakker wordt. Het is dus erg belangrijk om uw keldermuur waterdicht te maken. Want voorkomen is altijd beter dan genezen!

Keldermuur waterdicht maken

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Vochtstop voor het waterdicht maken van uw keldermuur

  Door uw keldermuur waterdicht te maken, voorkomt u dat er lekkages in de kelder kunnen ontstaan. En dat is natuurlijk wat u wil. Een keldermuur waterdicht maken doen wij met onze eigen mensen. Wij maken gebruiken van een integrale aanpak en bieden altijd goede nazorg. Wij verzorgen alles van A tot Z en doen alleen aan 100% oplossingen. Met ruim 30 jaar ervaring en beproefde technieken maken wij iedere kelder waterdicht én watervrij!

  Inspectie van de kelder

  Voordat wij uw keldermuur waterdicht kunnen maken, is een inspectie van uw kelder nodig. Aan de hand van de inspectie brengen wij de kelderlekkage in kaart. Soms zijn er constructietekeningen die ons een goed beeld van de opbouw kunnen geven. Waarom is zo’n inspectie belangrijk? Om het vochtprobleem in uw kelder gericht aan te kunnen pakken, moeten we weten hoe uw kelder is opgebouwd. We kunnen een betonnen kelderbak bijvoorbeeld beter afdichten dan een kelder met gemetselde wanden en vloeren.

  Keldermuur waterdicht maken

  Neem contact op voor meer informatie

  Wilt u uw keldermuur waterdicht laten maken? Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!