Kelder lekkage

Kelder lekkage

Wat te doen bij een kelder lekkage?

Heeft u last van een kelder lekkage? Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Niemand zit erop te wachten, maar toch komt een lekkage in de kelder regelmatig voor. Dat komt doordat water altijd het laagste punt opzoekt. Door grondwater en regenwater krijgen kelders dan te maken met vochtproblemen. De kans dat er dan een kelder lekkage ontstaat, is groot. Een lekke kelder kan veel schade veroorzaken. Daarom is het belangrijk dat u een kelder lekkage zo snel mogelijk laat verhelpen. Vochtstop vertelt u wat u moet doen bij een kelder lekkage.

Het gevaar van een kelder lekkage

Een kelder lekkage is nooit fijn. Als de lekkage niet snel genoeg behandeld wordt, kan het voor flinke schade zorgen. Denk aan uw eigendommen die in de kelder staan. Maar ook voor de constructie van het pand erboven is een kelder lekkage een gevaar. Er kan bijvoorbeeld houtrot ontstaan, waardoor de constructie zwakker wordt. De wanden en vloeren worden namelijk aangetast. En het is, ook niet geheel onbelangrijk, ook slecht voor uw gezondheid. Een kelder lekkage kan ongezonde situaties opleveren, zoals schimmel- en zwamgroei. Dit is slecht voor het leef-, woon- en werkklimaat. Zorg er daarom voor dat u een kelder lekkage zo snel mogelijk oplost. Alleen zo kunt u de schade beperken.

Kelder lekkage

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Vochtstop: uw partner bij een kelder lekkage

  Een kelder lekkage verhelpen is geen probleem voor de specialisten van VochtStop. Met onze beproefde onderzoeksmethodes leggen wij al snel de vinger op de zere plek. Wij beschikken over beproefde technieken, waarmee we uw probleem oplossen. Bovendien werken we alles altijd netjes af. We verzorgen alles, van A tot Z. En dankzij onze ervaring in complexe kostenraming, weet u bij ons precies waar u aan toe bent.

  Voorkomen is beter dan genezen

  Voorkomen is beter dan genezen, dat weten we allemaal. Zo ook in het geval van een kelder lekkage. Wat kunt u doen om een kelder lekkage te voorkomen? U kunt uw keldermuren waterdicht laten maken. En dat laat u natuurlijk over aan de specialisten van Vochtstop.

  Kelder lekkage

  Oplossingen voor vochtwering in Wassenaar vindt u bij Vochtstop!

  Heeft u een kelder lekkage? En wilt u hier zo snel mogelijk vanaf zijn? Dan staat Vochtstop voor u klaar! Maar ook voor het waterdicht maken van uw keldermuren om een kelder lekkage te voorkomen, kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!