Vochtprobleem Rotterdam

Vochtprobleem Rotterdam

Wat te doen tegen vochtproblemen in Rotterdam?

Vochtproblemen, helaas komen ze overal voor. Ook in Rotterdam. Voornamelijk in gebouwen met kelders zijn vochtproblemen een veelvoorkomend probleem. Dat komt doordat water altijd naar het laagste punt zakt. Een kelderlekkage of optrekkend vocht in uw keldermuren ontstaat dan snel. Mocht u deze vochtproblemen hebben, dan moet u ze zo snel mogelijk laten verhelpen. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans op schade. Denk aan waterschade, constructieproblemen, maar ook gezondheidsproblemen. Vochtstop vertelt u wat wij kunnen doen om uw vochtproblemen in Rotterdam op te lossen. Ook vertellen we u hoe u vochtproblemen in de toekomst kunt voorkomen.

Wat u doet tegen optrekkend vocht

Eén van de meest voorkomende vochtproblemen in Rotterdam is optrekkend vocht. Voornamelijk in Rotterdamse kelders komt dit veel voor. Optrekkend vocht is gevaarlijk voor de constructie van een pand, omdat het de pleisterlagen kan beschadigen. Om dit probleem te verhelpen, dienen de pleisterlagen gesaneerd te worden. Het aangetaste pleisterwerk wordt dan vervangen tot anderhalve meter rond het vochtproblemen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat u op gesaneerde pleisterlagen garantie krijgt van Vochtstop.

Vochtprobleem Rotterdam

Neem contact op

Vragen of gratis kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  (Vereist)

  Advies En Oplossingen

  Vochtstop adviseert u graag over het oplossen en voorkomen van condens. Betere isolatie, het opheffen van zogeheten koudebruggen (het isoleren van koude oppervlakken zodat het verschil tussen warm en koud afneemt), maar ook het aanpassen van leef- en bijbehorend ventilatie- en stookgedrag. Wij denken met u mee en hebben alle technieken in huis!

  • 30 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • 100% maatwerk
  • 100% oplossingen
  • Intergrale aanpak
  • A tot Z
  • Eigen mensen

  ONZE DIENSTEN

  Onze werkwijze

  Inspectie

  Weten waar het water vandaan komt.

  Onderzoek
  vochtprobleem

  Metingen voor meer zekerheid.

  Calculaties en
  offertes

  Inzicht in kosten en risico’s.

  Oplossen vochtprobleem

  Vochtwering in professionele handen.

  Een kelderlekkage aanpakken

  Een ander vochtprobleem waar Rotterdamse kelders vaak mee te maken krijgen, is een kelderlekkage. Kelderlekkages gaan vaak gepaard met houtrot. Houtrot zorgt er weer voor dat de constructie van uw pand in Rotterdam zwakker wordt. Dit wilt u natuurlijk niet. Bovendien kunnen kelderlekkages ongezonde situaties opleveren door het ontstaan van schimmel- en zwamgroei. Vochtstop kan snel de oorzaak van de lekkage achterhalen, waardoor uw kelderlekkage in Rotterdam snel kan worden opgelost.

  Meer veel voorkomende vochtproblemen

  Naast optrekkend vocht of een kelderlekkage, zijn er nog een aantal vochtproblemen waar u last van kunt krijgen. Deze zijn:

  • Condens
  • Lekke vloeren
  • Schimmelgroei
  • Zwamgroei
  • Vochtdoorslag

  Voor het verhelpen van al deze vochtproblemen schakelt u de specialisten van Vochtstop in!

  Kunnen vochtproblemen in Rotterdam voorkomen worden?

  Gelukkig kunt u ook iets doen om vochtproblemen in Rotterdam te voorkomen, namelijk door uw muren waterdicht te maken. Water krijgt hierdoor geen kans om schade aan te richten. U zult dus geen vochtproblemen meer krijgen!

  Vochtprobleem Rotterdam

  Maak een afspraak met Vochtstop

  Wat te doen tegen vochtproblemen in Rotterdam? Zoals optrekkend vocht of een kelderlekkage? Neem contact met ons op door te bellen naar 015-5160612 of door een e-mail te sturen naar info@vochtstop.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

  SPONSOREN EN PARTNERS

  In samenwerking met

  Vochtstop heeft een handvol sponsoren en partners met wie wij een prettige samenwerking ervaren. Deze sponsoren en partners helpen ons met het blijven leveren van de beste diensten!

  PORTFOLIO

  Recente werkzaamheden

  Vochtstop is thuis in kleine vochtwering projecten voor particulieren en grote vochtwering projecten voor woningbouw verenigingen, vastgoed beleggers, VvE’s en aannemers. De werkzaamheden worden afgestemd op de huidige situatie en in overleg met de opdrachtgever door eigen mensen uitgevoerd. Vochtstop voert projecten van A tot Z uit: Vanaf het offerte traject tot aan de eindoplevering!