Scheurinjecties met acrylaatgel van Vochtstop

Gebouwen leven, materiaal werkt. Door warmte of koude of onjuiste samenstelling van beton of niet correcte plaatsing van wapeningsstaal, kunnen scheuren optreden. Met scheurinjecties herstellen we de scheur, zodat water buiten blijft én de constructie weer tegen een stootje kan. Constructief afdichten, zogezegd.

Injectietechniek: Watervoerende scheurinjecties acrylaatgel

Hulp nodig bij vochtwering in uw pand?

Vocht Stop heeft altijd 100% oplossingen. Neem contact op voor vragen Of voor een gratis kennismakingsgesprek.

Injecteren met acrylaat van Vochtstop

Vochtstop boort om en om naar de scheur toe, om deze vervolgens onder druk te injecteren. Bijvoorbeeld met acrylaatgel. Deze gel zet na injecteren een beetje uit en neemt het water uit de scheur op. Handig, want de scheur is dan meteen droog. Acrylaatgel van Vochtstop is bovendien flexibel, zodat het materiaal kan werken.

Diverse injectiematerialen

Acrylaatgel adviseren wij altijd bij scheuren onder het maaiveld (onder de begane grond) bij het afdichten van damwanden en diepwanden (in grondwaterbereik). Bij scheuren in gevels van monumenten injecteren we cement, om bindmiddel toe te voegen aan het metselwerk. Bij constructieve scheuren boven maaiveld (bijvoorbeeld balkons) adviseren wij epoxy en bij scheuren of wand-vloeraansluitingen in beton of metselwerk raden wij polurethaan aan.

Meer informatie over scheurinjecties met acrylaatgel of andere materialen? Neem contact op met Vochtstop!

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek?