Membraaninjectie beton acrylaatgel van Vochtstop

Net als bij lekkende dilatatievoegen is onze membraaninjectie een goede oplossing bij gekraakte of door vocht verzadigde vloerplaten, gebarsten of bewegende bouwcomponenten, lekkende voegen in gebouwen, tunnels met tubbingsegmenten en vervallen kanaalmetselwerk. Met onze acrylaatgel maken wij een flexibel membraan aan de buitenzijde van de constructie. We pakken het als het ware in.

Injectietechniek: Membraaninjectie beton acrylaatgel

Hulp nodig bij vochtwering in uw pand?

Vocht Stop heeft altijd 100% oplossingen. Neem contact op voor vragen Of voor een gratis kennismakingsgesprek.

De voordelen van acrylaat

Dankzij het membraan van acrylaatgel kan er geen water meer binnendringen. De constructie kan dus drogen en verdere ellende blijft u bespaard. Acrylaatgel van Vochtstop is niet alleen flexibel, het is ook permanent scheuroverbruggend. Dit betekent dat het ook eventuele scheuren die in de toekomst in de constructie komen opvangt. Niet voor niets geven wij een 100% waterdichtgarantie.

Duurzame vochtoplossing

Bovendien is het injectiemateriaal bodemversterkend en tegelijkertijd niet schadelijk voor het milieu. Het mag dus in bodembereik worden toegepast. Maar omdat de reactietijd van acrylaatgel door onze experts is in te stellen, voorkomen we dat we onnodig veel materiaal gebruiken en het dus wegspoelt in het grondwaterbereik.

Meer weten over de voordelen van injecteren met acrylaatgel? Neem gerust contact op!

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek?